Ons vakantiedagboek deel 4.

Zondag 11 augustus 2019
We stonden op en ontbeten. Er was geen brood besteld, dus deden we het met de restjes. Ivo ging naar de voetbal toe en Lotte naar de paarden en ezels. Lotte mocht op de grote ronde op Melana. Iris was bij Lotte.
Het huisje werd weer een beetje opgeruimd en we gingen eten bij Carel en Anja. Na het eten animatieoverleg met Gerrit, Thea, Julia, Floor, papa en mama.
De middag was druilerig weer, dus werd er weinig gedaan. In de avond aten we aardappelsalade en worstjes (over van de barbecue). Op de koffie bij Fred en Judith. Papa liep een rondje met Gerrit. Ivo ging naar de volleybal toe en Lotte naar Iris.

Maandag 12 augustus 2019
Papa haalde het brood. Na het ontbijt ging Lotte naar de paarden toe en Ivo ging met mama naar het zeepstenen toe.
Eten bij Carel en Anja. We bleven in de bar om in te schrijven. Na 14.00 uur ging mama op de parkeerplaats wachten op een telefoontje van de huisarts. Tijdens dit telefoongesprek kregen we te horen, dat er een verwijzing gemaakt werd voor een orthopeed. Na dit telefoontje belde papa het ziekenhuis om hier een afspraak te maken met de orthopeed. Maandag 26 augustus is deze afspraak. Lotte mocht met Happyhour ijsjes opschrijven. Het regende in de middag, dus was er geen circus.
We aten brood in de avond. Om 21.00 uur maakte papa een rondje met Gerrit. Mama dronk bij Judith een kopje koffie. Ivo ging naar de volleybal toe.

Dinsdag 13 augustus 2019
Papa deed het brood. Ivo ging naar de voetbal toe. Lotte naar de paarden. De koets werd vandaag ingezet, Lotte gaf Bellefleur te eten als ze stond te wachten. Het laatste rondje mocht ze achterop.
Bij Carel en Anja werd er gegeten. Na het eten bleven papa en mama weer in de bar voor eventuele nieuwkomers. Mama ging terug naar het huisje toe. Papa ging om 16.00 uur naar het circus en mama om 16.30 uur naar de zeepsteen toe. Ivo was met Evelien op stap.
In de avond aten we brood. Om 21.00 uur deed papa een rondje met Gerrit. Ivo ging naar volleybal toe.

Woensdag 14 augustus 2019
Papa deed het brood. Na het brood even naar huis toe om te eten. Gedag gezegd bij Fred en Judith. Zij gingen naar huis toe. Mama had om 10.30 uur zeepstee. Lotte ging naar de paardjes toe en Ivo naar de voetbal. Daarna ging papa terug om Carel te helpen in de keuken. Hij mocht diverse gerechten opwarmen voor de vrijwilligerslunch. Na het eten bleven papa en mama weer in de bar voor eventuele nieuwkomers. Papa bleef de middag in de bar om nieuwe gasten in te schrijven. Mama en Lotte bleven ook in de bar om papa gezelschap te houden. Ivo ging met Evelien op stap. Lotte schreef ijsjes op tijdens Happyhour. Mama ging naar Thea om een panache te drinken.
In de avond aten we brood met hamburger. Om 21.00 uur ging papa met Gerrit het laatste rondje lopen, want donderdag gingen Gerrit en Thea naar huis. Ivo was naar het volleyballen. Lotte en mama gingen op bezoek bij Jacky en Peter om een beetje Engels te leren.

Donderdag 15 augustus 2019
Papa deed het brood. Ivo ging voor de laatste keer naar de voetbal. Er bleven te weinig kinders over om een partijtje te kunnen voetballen. Lotte ging naar de paardjes toe. Om 11.00 uur ging papa naar Carel om te helpen met het koken voor de vrijwilligers. Mama was in het huisje. Eten bij Carel en Anja. Na het eten zwaaide we Gerrit en Thea uit. Na het eten bleven papa en mama weer in de bar voor eventuele nieuwkomers.
Ivo ging met Evelien zwemmen en kikkers vangen. Mama ging met Lotte oefenen voor de muziekavond. Vandaag was er knutselen en daarom geen circus. Mama ging om 16.30 uur naar de zeepsteen. In de avond aten we brood met een shaslick.
Om 19.30 uur liep papa met Ivo een rondje. Onderweg stopten ze bij John en Madeleine voor zijn voetbalmedaille. Na het rondje was de muziekavond. Ivo trapte af met een playbackversie van Irritatiefactor van Jochem Myjer. Lotte deed een zelf bedachte zitdans. Op de terugweg liep papa nog een rondje.

Vrijdag 16 augustus 2019
Papa deed het brood. Hij was vroeg terug. Lotte ging naar de paardjes toe. De paardjes waren bij de roundpen. Er waren weinig kinderen. Lotte mocht heen en terug het begin op Chaen. Om 10.30 uur gingen mama en Ivo naar de zeepsteen. Om 11.00 uur ging papa naar Carel toe om te helpen met koken voor de vrijwilligers. Eten bij Carel en Anja. Na het eten bleven papa en mama weer in de bar voor eventuele nieuwkomers.
Om 14.00 uur had Lotte kleuren voor volwassenen. Helaas was er niemand die interesse had, op een aantal vrijwilligers na. Ivo kreeg een ijsje. Mama ging met Lotte terug naar het huisje om uit te rusten. Papa bleef met Julia en Floor op het veldje voor spelletjes met de kinderen. Ivo deed even mee en ging daarna met Mica poolen.
In de avond was er een barbecue voor de nationale feestdag van 15 augustus. Daar het toen muziekavond was, werd de barbecue verplaatst naar de vrijdag. Na de barbecue liep papa met mama een rondje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s