Ons vakantiedagboek deel 6 en tevens slot.

Dinsdag 20 augustus 2019
Papa deed voor de laatste keer het brood. Lotte ging naar paardjes toe. . Vanaf de stallen gingen ze met Chaen, Napoleon en Lolita naar de roundpen toe. Bij de roundpen werden Twister en Sherife uit de weide gehaald. Papa en mama waren aan het opruimen in het huisje. Ivo was bij de voetbal.
Om 11.30 uur ging papa naar Carel toe om te helpen met koken voor de vrijwilligers. Mama bleef nog even in het huisje om schoon te maken. Eten bij Carel en Anja. Na het eten bleven papa en mama weer in de bar voor eventuele nieuwkomers. Lotte schreef samen met Julia een nieuw gast in.
Na het inschrijven naar het grote zwembad voor de bommetjes wedstrijd. Papa, Lotte en Julia waren jury. Ivo deed mee, maar won dit keer helaas niet.
Terug naar het huisje om verder op te ruimen en in te pakken. In de avond aten we brood. Mama en Lotte gingen naar Petra toe om advies te vragen voor de voet van Lotte. Ivo waste de laatste dingen af en ging met diversen een spelletje doen. Papa liep voor de laatste keer dit seizoen een rondje. Toen iedereen terug was dronken we nog een kopje thee.

Woensdag 21 augustus 2019
We stonden bijtijds op en gingen met de auto naar de bar om de broodjes op te halen. Vervolgens reden we naar Argenton-sur-Creuse naar de Lidl. Hier kochten we de broodjes voor de terugreis. Terug naar de camping. Lotte en Ivo gingen naar de paardjes toe. Papa en mama pakte de auto verder in. Op de rechter achterband bleek een grote bobbel te zitten. Papa belde met de leasemaatschappij en kreeg toestemming om de band te verwisselen. Lotte had Robbin, Ivo Chaen. Terug bij het huisje verder met opruimen en schoonmaken.
Eten bij Carel en Anja. Na de lunch ging papa John gedag zeggen. Terug bij het huisje weer verder met opruimen en schoonmaken. Petra kwam om Lotte haar voet te bekijken. Papa ging tussendoor even snel met Charlotte en Rianne het huis van Charlotte en Leo bekijken. Terug bij het huisje werd de schouder van papa door Petra bekeken. De laatste spullen werden ingepakt en schoongemaakt. Op La Loge liepen we een rondje om iedereen gedag te zeggen. Na het gedag zeggen naar de bar om daar afscheid te nemen.
Om 16.42 uur reden we weg, naar de garage toe in Argenton-sur-Creuse. Hier werd geadviseerd om beide achterbanden te vervangen. Ook hiervoor kwam goedkeuring van de leasemaatschappij. Om 17.46 uur reden we met twee nieuwe banden op weg naar huis. De eerste tol bereikte we om 18.37 uur. De eerste stop was om 19.10 uur. Hier plaste we even en dronken wat koffie. Om 19.22 uur reden we weer verder op weg naar de tweede stop, voorbij Parijs. Om 20.05 uur hadden we de eerste tolbetaling. Om 20.20 uur reden we Parijs in en om 20.50 uur reden we Parijs weer uit. Om 20.59 uur waren we bij de tweede stop. Ook hier weer even plassen en koffiedrinken. Hier reden 21.15 uur weer weg. De tweede tolweg bereikte we om 21.25 uur. De betaling was om 22.30 uur. België reden we om 23.03 uur in. De derde stop was om 23.25 uur. Ook nu weer plassen en koffiedrinken. De laatste rit vingen we om 23.32 uur aan.

Donderdag 22 augustus 2019
We reden om 00.27 uur Nederland binnen. Om 01.21 uur waren we thuis en ruimde de auto uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s