Na de vakantie hebben we weer het een en ander meegemaakt.

Lotte
Op 1 juli is er met Lotte haar voet wat gebeurd. Wat is niet helemaal duidelijk. Sinds 5 juli loopt ze met krukken. Op 26 augustus mocht Lotte naar een orthopeed om naar de voet te laten kijken. Helaas nam die de zaak niet geheel serieus, dus werd er een second opinion aangevraagd. Daar mochten we op 6 september langs. Gelukkig nam die wel de tijd om er serieus naar te kijken.
Er werd een MRI aangevraagd. In eerste instantie mochten we daar op 8 oktober heen. Met wat overleg werd dat 26 september in de avond. Op 18 september werd er geïnformeerd of de beugel geen probleem was. Dat was gelukkig geen probleem. Ook werd er geïnformeerd of we eerder terecht konden. Of het om 12 uur schikte. Natuurlijk! Op maandag 23 september volgt de uitslag, het is dus nog even spannend.

Pien
Maandag 26 augustus was het ook de verjaardag van Pien. Samen met oma Grarda en opa Ton aten we pizza. Daarna gingen we naar Wateringen toe om een paar ballonnen op te laten. De gemeente Westland is nog niet zo streng dat het oplaten niet mag.

Hypotheker
Papa ging voor een gesprek langs bij de Hypotheker. Kijken of de maandlasten omlaag gebracht kunnen worden. Het oversluiten van de hypotheek is een aardig duur verhaal, dus werden andere opties gezocht en gevonden. Dat gaat wel wat langer duren, maar dan gaan toch de maandlasten weer wat omlaag.

Shabu Shabu
Op de laatste zaterdag van augustus gingen we de vakantie met z’n viertjes afsluiten. We gingen een hapje eten bij Shabu Shabu in Zoetermeer. Heerlijk gegeten!

Stanislascollege
Maandag 2 september begon Lotte aan haar kennismakingsweek op school. Ze kreeg nog geen lessen, maar kon met de klas en school kennismaken. Ook kreeg ze haar Chromebook en uitleg daarbij. Om de klas te leren kennen gingen ze naar Het Karrewiel in Delft voor een potje bowlen.
De week erop begonnen de gewone lessen.

Oude opa
Zondag 8 september werd oude opa 94 jaar. Dat werd gevierd bij oma Tien thuis.

Ivo
Ivo kreeg in het weekend erg veel last van zijn buik. In de maagstreek had hij veel pijn. Tweemaal zijn we in het ziekenhuis geweest om te kijken wat er aan de hand is. Gelukkig bleek het loosalarm.

Stichting Westland Danst
Sinds kort is papa voorzitter geworden van Stichting Westland Danst. Dit is een stichting te bevordering van het dansen in de Westlandse kernen. Jaarlijks wordt er een evenement georganiseerd. De organisatie is in handen van de drie dansscholen in Westland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s