Lotte
Op 23 september is de uitslag van de MRI gekomen. Aan de ene kant goed, er is niets aan de hand. Aan de andere kant niet goed, want wat is er aan de hand. Ondertussen is er met veel zoek en speurwerk een conclusie. Ze heeft posttraumatische dystrofie, de koude variant. Er zijn twee verschillende behandelingen opgestart. De ene bij het behandelcentrum van de Manueel Therapeut van vakantie in De Bilt, de andere bij het hand-en-pols-centrum in Den Haag. De eerste behandeling was op donderdag 3 oktober in De Bilt, de tweede op vrijdag  oktober in Den Haag.

School
Met zowel de mentor van Lotte als de leerkracht van Ivo zijn gesprekken geweest. In beide gevallen om te kijken wie is Lotte en wie is Ivo. Leuke gesprekken!

Afdelingsdag
Op vrijdag 27 september had Lotte een afdelingsdag. Met de hele brugklas naar het Archeon in Alphen aan den Rijn. Jammer genoeg was het weer minder en was daardoor de pijn in haar voet meer. Gelukkig heeft ze nog wel het een en ander kunnen zien en doen.

Diner voor twee
Papa en mama gingen op zaterdag 28 september samen een hapje eten. Ze hadden een bon voor een diner voor twee en gingen bij de Griek Rhodos in Gouda een hapje eten. Een gezellig druk restaurant en het eten was prima.

Feestje
Op zaterdag 5 oktober vierde Eva haar feestje. Ivo mocht ook komen. Heerlijk klimmen en klauteren en na afloop spierpijn.

Verwellnessdagje
Papa ging op 5 oktober naar Wellnessresort Elysium. Voor Moederdag was er bij Prima een actie. Daarmee kon je een dagje wellness boeken. Na de drukke periode was het super om even een dagje te luieren in de sauna of stoombad.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s