KeukenVision
Opa Jan heeft een nieuw appartement gekocht. Op 8 oktober was er bij KeukenVision een presentatie over het gebouw, de installaties, de keuken en het meer- en minderwerk. Papa ging daar met opa heen.

Zwolle
Op 12 oktober zijn we “even” naar Zwolle geweest. Op bezoek bij de familie Lammers.

Ivo
Ivo ging op 18 oktober naar de dansles toe. Na afloop belde hij, dat hij zich niet lekker voelde. Dezelfde symptomen als 1 1/2 jaar geleden. Papa en mama sprongen in de auto en gingen naar DansCreatie. Daar zag alles er soortgelijk uit als de vorige keer. Er werd besloten om een ambulance te laten komen.
Kort daarna was die er. Na onderzoek naar het ziekenhuis toe. Hier werd Ivo nogmaals onderzocht en werd er medegedeeld dat het een Vasovagale syncope collaps is. Door opkomend maagzuur wordt Ivo dan niet lekker en krijgt daarnaast diverse symptomen.
Gelukkig niets ernstigs.

StenaLine
Op zaterdag 19 oktober zijn we even gaan uitwaaien met z’n viertjes. We zijn naar Hoek van Holland gereden om de StenaLine uit te zien varen. Dit was gelijk het begin van de herfstvakantie

Shabu Shabu
In verband met de herfstvakantie zijn we op dinsdag 22 oktober spontaan een hapje gaan eten bij Shabu Shabu. Een week later had papa daar weer een etentje, ditmaal met een oud collega.

Weekendje weg
Het weekend van 25, 26 en 27 oktober zijn we op stap geweest met een vriendengroep. Op vrijdag zijn we naar het “Klok- en Peelmuseum” geweest. Op zaterdag met z’n viertjes naar de Dafmuseum.

Wellness
Op zaterdag 2 november ging papa weer relaxen in Wellnessresort Elysium. De komende tijd gaat hij wat vaker even relaxen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s