Het is alweer een tijdje geleden, maar hierbij weer een nieuw update.

Werk
Het gaat lekker op het werk. KeukenVision opende een nieuwe showroom, dus papa mocht daar samen met een collega op dinsdag 14 januari een kijkje komen nemen. Een mooie showroom is het geworden. Op vrijdag 6 maart ging papa met dezelfde collega in de nieuwe showroom van Lingen Keramiek kijken.

SNA
Voor het opslaan van de spullen hebben we een nieuwe locatie gekregen. Op woensdag 15 januari werden alle spullen verhuisd van ‘ergens’ in school naar de nieuwe vaste locatie.
Op zaterdag 8 februari is de evaluatie geweest van de actie 2019.
Sinterklaas, JDB en Aad kwamen op dinsdag 18 februari op bezoek. Het was vanouds gezellig. Voorheen kwamen zij rond de Sinterklaastijd langs om Lotte en Ivo te bezoeken. Nu waren ze incognito.

Nieuw huis familie Van Vondelen
Oom Mark, tante Lucienne en Puck gaan verhuizen. Voor de aankoop mocht papa het huis inspecteren. Ze gaan in Hoek van Holland wonen. Een mooi huis met uitzicht op de nieuwe Waterweg.

Musicallessen
Lotte vindt het nog steeds erg leuk bij de musicallessen. Ze gaat er dan ook met veel plezier naar toe.

Straatwerk
Het straatwerk in de omgeving is  op een paar plekken niet al te best. Iemand van de gemeente kwam dit beoordelen en kijken wat er aan te doen was. Op het hof is een smalle verlaging gemaakt van de verkeersdrempel, zodat de rolstoelen er beter overheen kunnen. Richting de losplaats van de Albert Heijn is het straatwerk verbeterd. Lotte is daar uit de rolstoel geslingerd.

Zieken
In huis zijn we allemaal een (korte) periode ziek geweest. Gelukkig zijn we ondertussen allemaal weer redelijk opgeknapt. Tijd voor warmere temperaturen en het zonnetje.

Auto
De auto van papa is op maandag 20 januari naar de plaatwerker gegaan. Het was de bedoeling dat de auto de donderdag erna klaar zou zijn. Het werd uiteindelijk maandag 27 januari.

Verjaardag opa
Opa Ton is op 28 januari jarig. Hij vierde het op de 26e. Helaas waren er diverse mensen ziek en/of verhinderd, waardoor het een kleiner clubje bleef.
Exact een maand na zijn verjaardag zijn we met oma Grarda en opa Ton een hapje gaan eten bij Shabu Shabu.

Scholen kijken
Ivo zit in groep 7 en dus gingen we naar de opendagen /-avonden om te kijken op scholen. Maandag 27 januari gingen we naar het ISW in Poeldijk. Ivo kan hier dan speciaal ook lessen voor dansen gaan volgen. Vrijdag 31 januari was het de beurt aan Stanislascollege Westplantsoen.
Op woensdag 19 februari heeft Ivo bij het ISW een proefles gevolgd. Vooralsnog is de keuze gevallen op het ISW.

Scootmobiel
Op dinsdag 28 januari is mama d’r nieuwe scootmobiel geleverd en de oude meegenomen.

Dagje Wellness
Zaterdag 1 februari ging papa naar Schiedam, naar Thermen Holiday. Hier heeft hij een dagje gerelaxt in de sauna’s en baden.
Op zaterdag 7 maart ging papa naar Wellnessresort De Zwaluwhoeve. Ook hier heeft hij heerlijk een dagje kunnen relaxen.

Stichting Westland Danst
Op woensdag 12 februari had papa een bijeenkomst van Westland Cultuur. Dit bleek niet een normaal overleg te zijn, maar een presentatie bij het Westlands Museum. Erg interessant.

Vormsel
Donderdag 13 februari was er een boeteviering ter voorbereiding op het vormsel. Zaterdag 15 februari was er een broodmaaltijd ter voorbereiding op de vormselviering. Later in de avond deed Lotte haar vormsel.

Valentijn
Voor Valentijn kregen we van papa een bon om met z’n vieren bij de Griek te gaan eten.

Verjaardagen
Woensdag 19 februari was mama jarig, op dinsdag 25 februari Ivo en op maandag 2 maart Lotte. Alle drie werden ze wakker gezongen. Het feest werd op zaterdag 29 februari gehouden. Een huis vol met visite, erg gezellig.
Dit jaar was het speciaal. Met schrikkeljaar zitten er tussen de verjaardag exact 6 dagen.

Lotte
De pijn in de voet gaat bij Lotte met hele minuscule klein stapjes vooruit. Ze krijgt diverse therapieën en er is PGB aangevraagd voor gespecialiseerde hulp, die niet regulier wordt vergoed. Ondertussen is ze toe aan de vierde gipsen spalk om haar voet goed te houden.

Ivo
Zondag 8 maart had Ivo een feestje van Joost. Ze gingen naar een Escaperoom en waren echt net binnen de tijd eruit.
De schoolfotograaf was er op woensdag 11 maart. Ook Lotte mocht samen met Ivo op de foto. We zijn allemaal benieuwd naar de resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s