Ons vakantie dagboek deel 1.

Vrijdag 24 juli 2020
In de ochtend was papa aan het werk. Lotte en mama zijn al vroeg boodschappen gaan doen, omdat een reis naar Japan op het menu stond. Rond 10 uur begonnen met het koken van de sushi rijst (Met zijn 3en in de keuken). Daarna de rijst op smaak gebracht en afgekoeld. Lotte heeft alle sushi gerold en Ivo en mama hebben de ingrediënten gesneden en klaargezet. Met elkaar bedacht wat voor sushi het moest worden. Rond 11.00 uur ging hij naar Uithoorn voor een barbecue op het project Legmeer. Toen de sushi klaar was rond 13.30uur zijn Lotte en Ivo even buiten gaan spelen met de basketbal, helaas regende het en waren ze snel terug. Thuis heeft ieder op zijn kamer wat voor zichzelf gedaan. Bij terugkomst van Papa heeft hij nog wat gewerkt en daarna begon de vakantie. Rond 16.00 uur gaan eten. We hadden zo’n trek in de sushi. Papa had de restjes van gisteren.

Zaterdag 25 juli 2020
Een rustdag. Iedereen was een beetje op zijn/haar kamer en tussendoor keken we een “Het Kleine huis op de Prairie”. In de avond aten we broodjes met braadworst en restjes ingrediënten van de sushi.

Zondag 26 juli 2020
Ook vandaag nog een rustdag. Tijdens en na het zondagochtend ontbijt hebben we een “Het Kleine huis op de Prairie”. Gedurende de dag weer wat rustig aan en af en toe een andere aflevering van we een “Het Kleine huis op de Prairie”. In de avond aten we patatjes en keken we de nieuwe Netflixfilm “The Kissing Booth 2”.

Maandag 27 juli 2020
Vandaag zaten we aan huis in verband met de aanpassingen van het toilet in de badkamer. Het demonteren liep niet erg vlot. Na demontage en het leeg laten lopen van de pot, werd deze iets te hard op de vloer gezet. Een groot stuk brak af. Na het demonteren werd het inbouwreservoir omtimmerd.
In de avond aten we bami.

Dinsdag 28 juli 2020
Ook vandaag moesten we thuis blijven. Wederom kwam de aannemer langs. Vandaag werd de ombouw betegeld en aan het eind van de dag werd deze gevoegd.
Er werden 2 tafeltennis batjes en balletjes gekocht. Lotte en Ivo hebben er in de middag meteen gebruik van gemaakt.
In de avond aten we aardappelanders.

Woensdag 29 juli 2020
In de ochtend kwam de aannemer langs om te kitten. Ook wilde hij de pot gaan monteren. Op aangeven van Papa, was hij het er toch ook wel mee eens, dat het niet verstandig was om te monteren. Bij aardewerk kan een haarscheur ontstaan na een klap, waarop de boel kan breken.
Nadat de aannemer weer vertrokken was, gingen we naar het blauwe plein en hebben we met z’n allen getafeltennist.
Mama deed de boodschappen. In de middag maakten we met z’n allen het eten. Het was op z’n Duits. Er werden Raibekuchen (aardappelkoekjes), Schntizel Wiener Art en sla gemaakt. Toe was er Citroenkwarktaart.

Donderdag 30 juli 2020
In de ochtend stonden we op en ontbeten samen. Na het ontbijt naar de auto en naar het Louwmanmuseum. Gelukkig was het nog redelijk rustig. Alleen in het begin was er even een file. Dat is uiteraard wel toepasselijk voor een museum.
Terug thuis lunchte we. Mama ging in de middag naar Fysio toe. Papa bracht wat naar de post.
In de avond aten we Macaroni ala Lotte en keken we het eerste stuk van Dirty Dancing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s