Ons vakantiedagboek deel 3.

Donderdag 6 augustus 2020
We stonden op en ontbeten met z’n viertjes. Na het ontbijt gingen papa en mama even langs het ziekenhuis om een DvD op te halen met foto’s en MRI gegevens van Lotte. Papa en mama deden de boodschappen.
In de middag kwamen Lidwine en Jasper langs. Ook zij waren benieuwd naar hoe het huis geworden is.
In de avond aten we kip met knoflook van de gril, sla en gepofte aardappels.

Vrijdag 7 augustus 2020
Vanmorgen stonden we bijtijds op en na het ontbijt naar de Bogaard toe. Bij de Van Haren kochten we voor Ivo nieuwe schoenen. Bij de Boekenvoordeel keken we voor nieuw borduurgaren voor Lotte. Helaas waren de benodigde kleuren er niet. Bij de Hema keken we voor schoolspullen voor Lotte. Ook hier niet het nodige kunnen vinden. De schoolspullen zijn besteld en worden thuisbezorgd.
Bij thuiskomst deden papa en mama de boodschappen en konden we lunchen. Door de warmte niets ondernomen.
In de avond aten we broodjes met salades.

Zaterdag 8 augustus 2020
Vandaag zijn we afgereisd naar het Verenigd Koninkrijk. We begonnen de dag met een Engels ontbijt. Er was roerei met bacon, toastbrood, worstje en witte bonen in tomatensaus.
De temperatuur was vandaag behoorlijk hoog. We deden niet veel dan rustig aan. Tussendoor even met z’n allen boodschappen doen en langs bij de speelgoedwinkel.
In de avond aten we Fish & Chips. De vis kreeg een mooi laagje van een bierbeslag voor het de frituur inging. Als toetje waren er scones met clotted cream en jam.

Zondag 9 augustus 2020
Weer een dag met hoge temperaturen. We stonden bijtijds op en ontbeten. Na het ontbijt in de auto en naar oma Grarda en opa Ton. Ook Puck kwam langs. Hij had Merel naar d’r werk gebracht. Onder de parasol was het gelukkig nog uit te houden.
Thuis werd er geluncht en gingen papa en mama boodschappen doen. De rest van de dag rustig aan in verband met de hoge temperaturen.
We aten gevuld stokbrood. Ieder kon zijn eigen stokbrood klaarmaken. Er was gehakt, tomatensaus, geraspte kaas, lente ui, champignon, chorizo en salami.
In de avond naar Hoek van Holland. We wilde aan het strand de ondergaande zon zien. Helaas was dit aan het strand niet mogelijk. Een grote mierenhoop aan mensen. Anderhalve meter was daar niet mogelijk. We reden door naar de Koningin Emmaboulevard. Bij het Vispaleis de auto neergezet en op een bank gaan zitten. We zagen de zon niet in de zee zakken, maar wel achter de pier verdwijnen. We bleven hangen tot na het vertrek van de Stena Line. De boot was nu verlicht en de achtergrond aan het donker worden.
Bij thuiskomst bedje in om te gaan slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s