Het is alweer een lange tijd geleden, maar hierbij weer een blog van ons.

Einde zomervakantie
Aan het eind van de zomervakantie op bezoek geweest bij vakantievrienden in Den Helder. Met z’n allen naar het Reddingmuseum en als afsluiting een hapje eten bij de Helderse vallei. Op de terugweg langs het oude huis in IJmuiden gereden. Leuk om daar weer eens even te zijn. Weinig grote veranderingen in de omgeving.

Werken
Door corona is papa nog veel aan het werk thuis. Een hele enkele keer gaat hij naar kantoor of naar een bouwplaats toe. Later door de oplopende cijfers wordt er weer enkel vanuit huis gewerkt.

Corona
In september wordt Ivo verdacht van corona en mag naar de teststraat. Papa gaat met hem mee en krijgt ook een test. Later op 4 november gaan ze beide weer voor een test. Gelukkig zijn ze beide elke keer negatief getest.

SNA
Op 20 september wordt de opstartvergadering gehouden van de SNA. Door corona wordt de vergadering digitaal gehouden. De uitkomst was redelijk voorspelbaar. Er wordt dit jaar geen Sint Nicolaas Actie gehouden.

Inzetkast
Op 21 september is de inzetkast geplaatst. We hebben nu een extra kast in de trapkast. Een goede toevoeging!

Zwemles
Op 27 september geeft papa een invalzwemles. Dat was wel even wennen met de coronamaatregelen. Voordeel, geen ouders op de tribune.

Ziekenhuis
In de avond van 30 september op 1 oktober wordt mama niet lekker. Er komt een spoedarts langs met een ambulance medewerker. Zij besluiten Nancy naar het ziekenhuis te laten brengen met de ambulance. Die komt later op de avond. Papa gaat met de auto er achteraan.
Mama wordt opgenomen in verband met een alvleesklierontsteking. Die wordt veroorzaakt door een galblaas vol stenen. Op 14 oktober wordt ze hieraan geopereerd en een dag later mag ze weer naar huis. Vrijdag zijn we alweer terug in het ziekenhuis. Alle ontlastingen worden geblokkeerd. Met diverse medicatie weer naar huis.
De vrijdag daarna wederom terug naar het ziekenhuis. Dit keer in verband met veel krampen in de buik. Weer naar huis met laxerende middelen. Op zondag 1 november is het nog steeds niet te harden en wordt ze wederom opgenomen. Met het schrijven ligt zo nog steeds in het ziekenhuis.

Herfstvakantie
Mama is thuis uit het ziekenhuis. Papa komt een beetje bij van de hectische periode. Lotte is druk aan het leren. Zowel Lotte als Ivo gaan langs bij een klasgenoot. Diverse familieleden en vrienden komen langs om even bij Nancy te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s