Fotograferen

Een andere hobby is het maken van foto’s. Hiervoor gebruik ik telefoons (Samsung) of een spiegelreflexcamera. Met dit Canon toestel worden diverse foto’s gemaakt.

Natuur
Op vakantie, op de camping of op het naaktstrand worden af en toe opnames gemaakt van de natuur. De diverse bloemen, planten of dieren worden dan vastgelegd. Op de onderstaande foto’s is een zeemeeuw op het naaktstrand vastgelegd en een lieveheersbeestje op het zand en op m’n badlaken.

2017-09-27 20.17.08

Stilleven
Een stilstaand iets is altijd een mooi object om vast te leggen. Op het naaktstrand wordt de kleding af en toe gestyled om vast te leggen. De stapelkleding is dan een ideaal object om te fotograferen. Op onderstaande foto’s is het stilleven van m’n kleding vastgelegd. Het is een compilatie van twee bezoeken.

2017-09-29 19.50.59

Omgeving / musea
Bij een bezoek aan een museum, pretpark, op de camping of waar dan ook is het leuk om de diverse attracties, bezienswaardigheden of voorzieningen vast te leggen. Op onderstaande foto is een oude telefoon te zien, welke in het Westlands Museum te bewonderen is.

20180103_140712

Kids
Uiteraard zijn de kids het mooiste om vast te leggen. Hun groeien en bloeien of de activiteiten worden dan ook vastgelegd. Op onderstaande foto zijn Lotte en Ivo aan het bouwen met zand in de branding.

2016-09-03 13.11.11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s