Jerom Buijsse

Jerom

Hallo, ik ben Jerom Buijsse. Geboren op 20 mei 1971 in Schiedam. Met wat omzwervingen wat woonplaatsen betreft, woon ik nu in Den Haag.

Hobby’s
In het verleden heb ik een aantal hobby’s gehad. Door de ziekte van Nancy is dat allemaal wat minder geworden. Als hobby’s heb ik nu fotograferen, het verzamelen van stripboeken en Sinterklaas.

In oktober, november en december wordt Sint-Nicolaas geholpen bij het “NTR – Sinterklaasjournaal” en bij “Stichting Sint Nicolaas Actie Delft”.

Auto’s vallen ook wel onder een hobby. Sinds het behalen van mijn rijbewijs heb ik met diverse auto’s gereden. Dat kan je op een aparte pagina vinden. Ook heb ik een Trabant gehad. Op vakantie gingen we eerst met een vouwwagen, later met een camper. Ook hier is wat over te lezen op een aparte pagina. Tegenwoordig verblijven we op vakantie in ons Mobilhome.

Het onderhouden en vormgeven van deze website is ook een aardige hobby geworden.

Daarnaast ga ik af en toe naar de sauna toe en met mooi weer ben ik af en toe op het naaktstrand te vinden.

School
Kleuterschool

De eerste twee leerjaren zat ik op de Karekiet in Vlaardingen. Het was destijds nog een aparte school. Het gebouw zelf is er nog steeds.

Basisschool
De basisschool was de Dillenburgschool in Vlaardingen. Later is de school samengevoegd met een andere school. Het gebouw zelf is er nog steeds.

Voortgezetonderwijs
In eerste instantie ben ik naar het Stanislas College in Delft gegaan. Dit was helaas niet zo’n succes. De drie jaar daarna ben ik naar de Paulus Mavo gegaan. Tegenwoordig is dit allemaal Stanislas College.
Het vakkenpakket van mijn examenjaar was Nederlands, Engels, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Handelskennis (Economie).

Middelbaar beroepsonderwijs
Om een vak te gaan leren ben ik naar de Anton Rosdorff MTS in Den Haag gegaan. Hier heb ik drie jaar lang Bouwkunde geleerd. Zonder de stage kon ik door naar de HTS. Na het behalen van mijn diploma op de HTS, heb ik ook mijn MTS diploma op mogen halen.

Hoger beroepsonderwijs
Om het vak bouwkunde nog meer te leveren ben ik naar de Haagse Hogeschool in Den Haag gegaan. De stage liep ik bij Architectenburo Galis in Delft en Bouwfonds Nederlandse Gemeenten ook in Delft.

Werk
In het verleden heb ik diverse functies bekleed bij diverse bedrijven. Hieronder een overzicht van waar ik gewerkt heb.
Tomatenkwekerij Daan de Bruijn

Waldo Citroën Schiedam
Delftse Post
Komkommerkwekerij Van Wijk
Makro Delft
Bouwmaatschappij Weboma / Weboma van ’t Veen
Aannemingsmaatschappij Panagro
Bouwbedrijf van der Linden / Hurks van der Linden
Heijmans Woningbouw
BAM Woningbouw
Heijmans Woningbouw

De huidige werkzaamheden worden gedaan bij
Van Wijnen als Regiovertegenwoordiger Wij Wonen
Ivante als Bouwkundige
De Roos Uitvaartzorg als Uitvaartverzorger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s