Mobilhome

Aanpassingen
Afgelopen zomer hebben we een aantal aanpassingen doorgesproken. Er komt een schuurtje bij het mibolhome om diverse spullen op te kunnen bergen. Daarnaast komt er aan de linkerzijde van het oprijpad een terras bij met overkapping. Hierdoor kunnen we met warm regenachtig weer toch buiten zitten. Het terras wordt circa 3 x 2,6 meter.

Ligging
Het mobilhome staat op plek L4. Dit is een perceel waarbij het mobilhome een deel in het bos staat. Achter het mobilhome is een stukje gras wat als achtertuin gebruikt kan worden. In de ochtend schaduw, in de middag half zon en half schaduw.
Aan de voorzijde is er een terras. Aansluitend op het terras is het oprijpad. Hier kan gemakkelijk een rolstoel op en af. Het terras ligt in de ochtend en middag heerlijk in de zon. Met mooi weer is het dan ook heerlijk om hier te ontbijten en lunchen. Met name met de ochtendzon is het er goed toeven. Vanuit je bed zo het terras oplopen. Heerlijk ontbijten in je blootje. Van ons plekje is een luchtfoto gemaakt. Met Google Maps, kan je de camping vinden. Volg deze link en je komt bij ons plekje terecht.

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

De inrichting van ons mobilhome
Het mobilhome is ingericht met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer,  en een apart toilet.

Woonkamer
In de woonkamer is een hoekbank aanwezig en een tafel met vier stoelen om te kunnen eten.

Keuken
In de keuken is een grote koelkast met een vriesvak erboven, een kookplaat en spoelbak. Verder is er veel kastruimte aanwezig.

2018-04-27 14.43.44

Badkamer
In de badkamer is een ruimte douche en wastafel.

2018-04-27 14.44.47

Slaapkamers
Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de slaapkamer met het tweepersoonsbed is ook een “inloopkast” aanwezig.

Rondom het mobilhome
Om het mobilhome hebben we voldoende ruimte om te kunnen relaxen. Genieten van de zon is mogelijk, maar ook genieten in de schaduw.

Seizoensplaats
In 2017 hebben we besloten om op camping “La Petite Brenne” een seizoensplaats te nemen, namelijk L4 (La Loge 4). Op de plattegrond van de camping is aangegeven waar deze plaats zich bevind (klik op de afbeelding voor een vergroting en kijk bij optie 2).

55082_La_Petite_Brenne_Plattegrond

Dit is een plaats deels in het bos. Aan der achterzijde van het mobilhome bevind zich  een grasveld om in de schaduw te kunnen zitten. Aan de voorzijde is dan een groot veld over om nog een tentje voor Lotte en eventueel voor Ivo te plaatsen. Op de foto is een inham in de bosrand te zien, daar is het grasveld. Vanaf het pad tot aan de tweede boom is de plaats.

20170805_101828

20170805_102441

Plaatsen mobilhome
Op de plaats L4 hebben we zelf een mobilhome laten plaatsen. Het is een mobilhome van Rideau, type Kaleda Duo. Hier zijn op de camping de beste ervaringen mee. In het mobilhome zijn twee slaapkamers, een keuken, toilet en badkamer. Een mooi oppervlak om bij minder weer ook binnen te kunnen leven.

Rondkijken in het mobilhome is ook mogelijk. Klik dan – hier – voor de link (opent in een nieuw tabblad). Je kan daar diverse 360 graden foto’s bekijken.

Op 9 februari is ons mobilhome aangekomen op de camping! In alle vroegte is hij geleverd.

IMG_0916.JPG

Op 1 maart is het Mobilhome naar onze plek gebracht en geplaatst. De plek wordt nog verder in orde gemaakt. Ook een rolstoel oprijlaan wordt er geplaatst en een mooi paadje er naar toe.

IMG_0407.JPG

Op 29 maart is het mobilhome gesteld en de oprijlaan gemonteerd. Klaar om er te gaan verblijven.

2018-03-29 19.17.40.jpeg

In de meivakantie van 2018 zijn we uiteraard naar de camping gegaan. Het eerste keer verblijven in ons eigen huisje. Een heerlijk verblijf. Wat foto’s gemaakt rondom en in het mobilhome. In de meivakantie zijn er diverse spullen bijgekocht om de inrichting completer te maken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s