Naaktzwemmen

NZD
Jerom ging af en toe zwemmen bij de NZD. Tijdens dit uurtje is het Sportfondsenbad in Delft voor de NZD (Naakt Zwemmen Delft). In het wedstrijdbad wordt baantjes getrokken en zijn wat speelattributen. In het ondiepe bad kunnen kleinere kinderen spelen en kan er gebubbeld worden. Ook is het stoombad open. Dat is vaak druk, maar wel gezellig.

NZD-001

Sauna-Zwemavonden
Na het “ontdekken” van het naturisme gingen Jerom en Nancy samen af en toe naar de Sauna-Zwemavonden toe van dezelfde NZD. In het Sportfondsenbad in Delft of het zwembad “De Viergang” in Pijnacker kon er dan naakt  worden gezwommen en gebruik gemaakt van de sauna. De avonden zijn nu alleen nog maar in Delft.

NZD-002

NPZ
Naast het bezoeken van de NZD gingen we ook wel eens in het zwembad “De Dolfijn” in Maassluis zwemmen bij “Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur”. Helaas is dit zwemuurtje opgeheven.

maassluis-001

Tikibad
De NFN organiseert jaarlijks een naaktzwemdag in het Tikibad van Duinrel. Het gehele zwembad wordt dan afgehuurd en kan er bloot van het bad gebruik gemaakt worden. Lekker glijden van de diverse glijbanen. Vier uurtjes plezier. Veel jongens doen tijdens reguliere tijden de zwemshort iets omlaag, zodat er sneller gegleden wordt. Tijdens het naaktzwemmen is er geen zwemhort en gaat het dus sneller.

Tiki

Zwembad Overbosch
In Zwembad Overbosch in Den Haag wordt op zaterdagochtend een zwemuurtje georganiseerd. Naturisten kunnen dan tussen 8.00 uur en 10.15 uur. Gebruikmaken van het wedstrijd- en instructiebad. Vanaf 18 mei gaat Jerom proberen om wekelijks daar wat te gaan zwemmen. Van het zwembad is een virtuele rondleiding te volgen via deze link.

 

 

Ga terug naar “Naaktstrand
Ga verder naar “Naturistenvakanties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s