Naturisme

2018-08-10 20.15.25

Sinds lange tijd is naturisme voor ons een levenswijze. Hieronder en op diverse pagina’s kan je van alles lezen over naturisme.

Naturisme
Naturisme is een levenswijze waar niet altijd makkelijk over wordt gesproken. Naturisme kenmerkt zich in de eerste plaats door het bloot zijn. Bloot zwemmen, bloot op de camping zijn of bloot op het strand zijn, is niet voor iedereen normaal. In het verleden was het ook voor ons een onderwerp wat dus niet besproken werd. Er wordt namelijk ook wel eens op een bijzondere manier over naturisme gesproken. Dat stilzwijgen is doorbroken. Via een post op Facebook hebben we de omgeving laten weten over onze levenswijze.

Het is onze levenswijze. Deze dringen wij uiteraard aan niemand op. Uiteraard staan we er open in en mag je er alles over vragen. Wij vragen anderen het respect om onze levenswijze te kunnen volgen.

Op de volgende pagina’s kan je meer lezen over naturisme en sauna. We geven een stukje over onze geschiedenis met naturisme en sauna, wat wij als voordelen zien in naturisme, hoe je zelf het naturisme kan ontdekken, dat er soms bijzondere reacties zijn over het naturisme (zowel positief als negaties), vooroordelen over naturisme, onze vakanties naar naturistencampings, het naaktstrand, het naaktzwemmen en wat over de naturistenvakanties. De pagina’s kan je ook selecteren via het menu.

Op internet is veel te lezen over naturisme. Een aantal links:
Wikipedia – naturisme
Wikipedia – naaktrecreatie

Fan van naturisme
Er zijn veel mensen fan van naturisme. Als je dan op je auto een kentekenplaats mag hebben als onderstaande, dan is het helemaal in orde. Het kenteken is van een niet bestaand voertuig.

Knipsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s