Vakantie 2010 – Herfst

Vrijdag 12 november 2010
Om ongeveer kwart over vijf reden we weg richting Beekbergen. Na iets minder dan twee uurtjes waren we op de plaats van bestemming. Na aanmelden bij de receptie naar het huisje (nummer 210) en uitpakken. Ivo lag lekker te slapen en heeft van het uitpakken weinig meegekregen. De bedden waren al opgemaakt, dus dat hoefde niet meer te gebeuren

Lotte en Ivo waren wakker van het slapen in de auto, dus keken ze eerste nog eventjes naar de televisie. Na een tijdje werden ze op bed gelegd en na weer een tijdje sliepen ze.

Mama en papa ontspanden zich in de sauna en gingen daarna ook lekker slapen.

Zaterdag 13 november 2010
We stonden met z’n allen op en kleedden ons aan. Na wat televisie lekker naar buiten en naar de winkel. Hier kochten we broodjes die we al lopende lakker op aten. Na dit lekker maaltje in de auto naar de winkel. Hier deden we wat boodschapjes en terug naar het huisje.

Hier pakten we de zwemspullen en hup het water in. De kinders vonden het heerlijk in het water en genoten met volle teugen!

Terug in het huisje achter de buis, want Sinterklaas kwam vandaag aan in Nederland. Na de intocht nog wat spelen en hup het bed in. Mama aan de slag om de mail van de SNA te beantwoorden en papa relaxen in de sauna.

Na het wakker worden hadden papa en mama een cadeautje voor Lotte en Ivo. Ze hadden een DvD van “Het Zandkasteel” in het thema Sinterklaas.

Het eten was heerlijk. Boontjes, rösti en een slavink. Na het eten kijken naar “Het Sinterklaas Journaal” en naar het “Junior Sinterklaas Songfestival” om vervolgens de kinders te laten gaan slapen. Papa en mama nog even relaxen in de sauna.

Zondag 14 november 2010
Vanmorgen stonden we allen op en kleedden ons aan. Naar de winkel om broodjes te kopen en natuurlijk lekker op te eten.

Beide kids waren flink moe en gingen ze lekker slapen. Mama was bezig met de SNA en papa relaxen in de sauna.

Nadat de kinders wakker waren zijn we met z’n allen gaan zwemmen. Het was erg druk, maar zeker ook erg leuk. Terug in de bungalow hebben Lotte en Ivo naar de TV zitten kijken, terwijl papa het eten (gebakken aardappeltjes met paprika en kipfilet) klaar maakte.

Na het eten lekker douchen en het bed in. Papa en mama lekker rustig op de bank met een aflevering van “Flikken”.

Maandag 15 november 2010
Ook vandaag stonden we bijtijds op en gingen naar de winkel voor broodjes. Terug in de bungalow lekker de broodjes opeten. Vervolgens weer naar het zwembad om lekker te dobberen. Iedereen vermaakte zich uitermate en het was vandaag ook helemaal niet druk.

In het huisje terug keken de kinders even naar de TV en vervolgens ging Ivo een stukje slapen en Lotte op de bank liggen en TV kijken. Mama was bezig met de SNA en papa las een boekje in en naast de sauna. Ivo wakker en nu Lotte naar haar bedje toe.

Eenmaal Lotte weer uit bed, gingen we naar het restaurant toe. Hier hebben we heerlijk gegeten.
Mama had vooraf Burito met verse groenten en hoofdgerecht eendenborst met sinaasappeldressing.
Papa had vooraf carpaccio en hoofdgerecht schnitzel naturel.
Lotte had een kroket met frietjes
Ivo had knakworst met frietjes.

Na het eten nog even naar Toet de Bus kijken en daarna lekker naar het bedje toe.

Dinsdag 16 november 2010
Na het opstaan en aankleden naar de supermarkt om weer broodjes te kopen. Terug bij het huisje goed aangekleed, het was erg koud, om naar Arnhem te gaan. Daar lekker gewinkeld. Bij de Xenos kochten we alvast een aantal kerstkaarten.

Bij de Albert Heijn deden we de boodschapjes voor het avondeten. Bij het huisje terug hebben we de boodschapjes opgeborgen en geprobeerd om Ivo te laten slapen. Daar dit niet lukte zijn we naar het zwembad gegaan en hebben weer heerlijk gespeeld.

In het huisje terug hebben de kinders naar een DvD gekeken en papa alvast het eten voorbereid. Daar Ivo al aardig moe was, bijtijds gegeten. Vandaag was het Chinese roerbakgroeten, kipfilet en aardappeltjes.

Na het eten verder kijken naar Assepoester en Ivootje z’n bedje in. Mama en Lotte gingen samen de sauna in. Later ging papa ook nog eventjes mee.

Woensdag 17 november 2010
Ook vandaag stonden we weer op en gingen broodjes halen. Op de weg terug naar het huisje aten we de broodjes lekker op. In het huisje eventjes de laatste restjes opeten en wat naar de DvD kijken.

Rond tien uur gingen we weer naar het zwembad toe. Hier speelden we met diverse andere kinderen, super gezellig. Rond twaalf uur weer terug naar het huisje.

Ivo was zo moe dat hij meteen naar z’n bedje wilde gaan. Ook Lotte was afgedraaid en ging naar haar bedje toe. Toen beide sliepen, kroop ook mama onder de wol. Papa ging een boekje lezen in de sauna.

Toen allen weer op waren keken we nog even naar de TV en gingen later richting het restaurant toe.
Mama had onbeperkt spareribs
Papa had onbeperkt spareribs
Lotte had kipsaté met frietjes.
Ivo had kipnuggets met frietjes.

Terug in het huisje nog eventjes met z’n viertjes op de bank. Later gingen de kinders naar bed en papa en mama nog even in de sauna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s