Vakantie 2001 – zomer

Vakantie 2001
Het vakantiedagboek vind u hier.
De vakantie 2001 stond in het teken van een rondje Frankrijk. Het koepeltentje was opgeruimd en een vouwwagen gekocht.

We begonnen in de buurt van Parijs bij de camping “SCN Regain“. We verbleven drie nachten op deze camping. De eerste dag was voor de reis. De tweede dag was voor de ontspanning, de derde dag gingen we naar Disneyland Parijs en de vierde dag was wederom voor de reis naar de volgende bestemming.

2001-01-003

Na de drie nachtje trokken we verder naar “Domaine de La Gagère” bij Luzy. Na een redelijk korte reis kwamen we aan op de tweede camping. Ook nu bleven we drie nachten op de camping. Twee van de drie dagen hebben we in rust doorgebracht. De overgebleven dag zijn we de omgeving in geweest.

2001-01-023

Weer trokken we verder, nu naar Méjannes Le Clap, camping “Domaine Naturist La Genèse“. Deze camping bezochten we zes nachten. De temperatuur was dusdanig warm, dat echt iets ondernemen niet doenlijk was. Het zwembad was de enige echte activiteit voor ons. Een aantal malen zijn we de camping af geweest, op momenten dat het minder warm was. We zijn in de omgeving ook wat kastelen gaan bezoeken.

2001-02-014

Vervolgens maakte we een grote oversteek en kwamen bij de camping “Domaine Laborde” terecht bij Monflaquin. Wederom een camping voor zes nachten. De temperatuur was over het algemeen wat minder hoog, dus kon er meer worden gedaan. We zijn naar twee kastelen geweest en een dagje naar Walibi Aquitaine.

2001-03-008

Tot slot reisde we door naar Luzeret. Hier ligt de camping “La Petite Brenne“. Deze laatste camping verbleven we slechts twee nachten. Het weer was niet al te best meer, dus besloten we de spullen in te pakken en richting huis te trekken.

2001-04-013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s