Vakantie 2003 – zomer

Vakantie 2003
Dit jaar hadden we bedacht om naar Kroatië te gaan. De reis zou via Duitsland en Oostenrijk verlopen. In Duitsland bleek het bloedheet te zijn en ook Oostenrijk en Kroatië bleken erg warm te zijn.

De eerste camping was “Hilsbachtal” in Sinsheim. Hier werd ons karretje opgezet en gingen we lekker afkoelen in het zwembad. De tweede dag hebben we op de camping doorgebracht, op zoek naar zoveel mogelijk schaduw en verkoeling. Het was echt enorm warm. De derde dag wilde we wat actief gaan doen. We zijn toen naar het Techniek Museum in Sinsheim geweest. Een prachtig museum, waar je uren kan rondlopen als de temperatuur het toelaat. Na een uurtje op twee zijn we via de supermarkt terug gegaan naar de camping weer voor schaduw en verkoeling. We besloten om de reis naar het zuiden niet te gaan maken. In heel Europa was het warm, erg warm. Samen pakten we in alle vroegte de spullen op en reden naar Nederland terug.

 

Op de camping “Athena” in Ossendrecht werd de vouwwagen weer opgebouwd. Vanaf deze camping zijn we naar Roosendaal en Bergen op Zoom geweest. Tussendoor zijn we even op en neer gereden naar Frankrijk voor ons favoriete water. Het is een kwestie van België doorsteken en net over de grens boodschappen doen. Ook zijn we naar België geweest voor een bezoek aan Breendonck. Een concentratiekamp uit de tweede wereldoorlog. Een heel indrukwekkend bezoek.

 

Tot slot trokken we naar “Naturistenpark Flevo-natuur” in Zeewolde. Vanaf deze camping zijn we naar Amersfoort geweest om te shoppen en naar Paleis het Loo in Apeldoorn. Een dag of wat later zijn we door de omgeving van Apeldoorn een kastelentocht gaan rijden. Als afsluiting van de vakantie zijn we met twee vrienden naar Six-Flaggs geweest. Echt genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s