Vakantie 2004 – Pinksteren

Vrijdag 28 mei 2004
Nancy had een reischeque gekregen van het werkgever voor haar getoonde inzet. Van dit geld heeft ze een verrassingsreisje geboekt. We gingen naar het Jachtslot “De Mookerheide” in Molenhoek. Hier had ze een culinair arrangement geboekt.

De spullen mocht in aangeven en Nancy pakte de auto in. Niets mocht ik zien van wat er allemaal mee ging. Bij aankomst kregen we koffie en gabak ui t streek. Vervolgens gingen we naar onze kamer om daar de boel in te richten. ’s Avonds kregen we een zes gangen diner voorgeschoteld.

Zaterdag 29 mei 2004
De zaterdag werden we bijtijds wakker en gingen ontbijten. Na dit heerlijke ontbijt gingen we de spullen pakken voor onze wandeling en picknick. We liepen een tijdje door de omgeving en kwamen langs een dierenpark, wat bij het jachtslot behoort.

Voor ons slaapgebouw hebben we genoten van de picknick. In de middag zijn we een stukje gaan rijden door de omgeving. Het winkelcentrum waar we langs kwamen hebben we bezocht en hier werd een fototas en extra accu gekocht. In de avond hebben we wederom genoten van een zesgangen diner. Tussen de tweede en derde gang in is er wel iets bijzonders gebeurd. Nancy had zich verkleed in een avondjurk en vroeg mij in de hal van het hotel te huwelijk.

Zondag 30 mei 2004
We stonden op en pakten onze spullen in. Naar het Jachtslot voor het ontbijt, wat wederom voortreffelijk smaakte. Na dit ontbijt zijn we nog even langs de diertjes gelopen en hebben vervolgens de auto gepakt en zijn richting huis gegaan om het heugelijk nieuws aan een ieder te gaan vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s