Vakantie 2004 – zomer

Zaterdag 17 juli 2004
Na het ontbijt zijn we vertrokken naar Borger in Drenthe. Na een behoorlijke rit met gelukkig weinig oponthoud kwamen we aan. Een glaasje drinken ging er wel in. Heel snel stapte we weer in de auto en reden naar Westerbork toe voor een bezoek aan het voormalig kamp Westerbork. Onderweg kwamen we langs een.

Terug in Borger gingen we in de avond eten bij het “Robin Hood Ribhouse”. Hier hebben wij heerlijk gegeten. Nadat het hoofdgerecht opgediend was begon het buiten en later ook binnen flink te regenen en hagelen. Doordat een dakkap kapot was gegaan door de hagel, kwam al het water door de afzuigkap naar binnen toe. Het liep in de frituur en op de bakplaten.

Zondag 18 juli 2004
Na een heerlijk ontbijt gingen we naar een braderie in de omgeving. Puck had nog wat muntjes over voor de draaimolen. Eerst één keer, daarna twee keer achter elkaar. Het feest kon niet op. We gingen weer verder. Nu naar de Hunnebedden. De plaats die we bezochten was de grootste verzameling Hunnebedden van Nederland. Gelukkig was Puck sterk genoeg om de steen omhoog te houden.

Ook dit weekend vloog om, dus het was weer tijd om af te reizen naar Noord-Holland. De reis verliep voorspoedig, dus waren we lekker op tijd weer thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s