Vakantie 2017 – zomer

Zondag 9 juli 2017
Na de laatste spullen ingepakt te hebben, reden we om 18.02 weg. Bij de TankEasy de tank gevuld en op pad. De weg was rustig en konden goed doorrijden. Om 19.50 uur gingen we de grens bij België over. Bij Nazareth werd er even een sanitaire stop ingelast. De Franse grens werd om 20.39 uur overschreden. Alles moest met een slinger over één baan, maar geen controles. De tweede tankbeurt was bij de Esso. Na de tankbeurt begon de lucht te betrekken en begon het onweer en een regenbui. De bui ging echter over in een enorme hoosbui. Om 23.16 uur gingen we de Pherefrique op.

Maandag 10 juli 2017
De regen hield aan en de weg stond helemaal blank. De andere kant stond dusdanig onder water dat diverse auto’s tot de bodem door het water gingen. De Pherefrique was behoorlijk druk en reeds langzaam door het weer. Om 00.16 uur gingen we de snelweg weer op. De derde tankbeurt was bij de Avia. De wegen waren weer droger en we konden weer doorrijden. Om 03.20 uur reden we het parkeerterrein op. Even naar het toilet toe en daarna de camper in om te slapen. De Parijse bui hadden we blijkbaar meegenomen, want ook nu was er een enorme hoosbui met onweer.

Om 8.00 uur gingen we ons melden bij Carel, Anja en Charlotte. Na het inschrijven het plekje opzoeken om de camper neer te zetten. Lotte heeft met de vriendinnen haar tentje opgezet en later verder ingericht. Papa en mama hebben een dutje gedaan. Bij Carel navraag gedaan voor volgend jaar om iets te huren. Bij de MobileHome even kijken. Lotte ging naar de paardjes toe. Ivo trok zijn plan en ging z’n eigen gang. Lotte is bij het knutselen geweest en heeft daar armbandjes gemaakt.

In de avond aten we Kip-Siam en gingen Lotte en Ivo naar de speelzolder toe. Papa mocht ook komen, zodat ze allebei konden poolen. Anton, Arina, Amber en Anouk waren ook op de zolder en ook Adrie was aanwezig. Lotte ging haar eerste nachtje in, in de eigen tent.

Dinsdag 11 juli 2017
Om 7.00 uur kwam Lotte even de camper in. Ze had prima geslapen en vond het wel prima. Een krap uurtje later naar voren toe om het brood op te halen. Lotte naar de paardjes toe en Ivo ging naar Adrie toe om de hengels in orde te laten maken. Met Anton ging Ivo vissen. Papa ging naar Carel en is in de MobileHome gaan kijken. Vervolgens hout halen voor de sauna. Samen met mama ging papa naar Aafke toe om te overleggen over de logeerpartijtjes. Allemaal terug bij de camper voor de lunch. Na de lunch naar de sauna toe. Lotte ging met Aafke en Adrie, papa met Ivo. Na de sauna lekker zwemmen. In de avond aten we broodjes met vlees. Na het eten gingen Lotte en Ivo met Amber en Anouk nog even vissen.

Amber bleef vanavond bij Lotte slapen. Anouk is een volgende keer aan de beurt.

Woensdag 12 juli 2017
De broodjes werden gehaald en met z’n vijven werd er ontbeten. Lotte en Ivo gingen naar de paardjes toe, Ivo had Napoleon en Lotte oefenen voor de paardenshow. Ivo deed van alles en nog wat, onder andere springen op de trampoline. Papa ging met Adrie en Anton boodschappen doen. Terug op de camping gingen we lunchen. Na de lunch hebben papa en mama een opfriscursus gekregen om nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Nancy heeft toen Gerrit en Thea mogen inschrijven.

Om 16.00 uur was er een viswedstrijd. Lotte en Ivo deden uiteraard ook mee. Vele vissen werden er door de deelnemers gevangen. Voor Lotte en Ivo geen prijs.

In de avond aten we babi panggang. Ook was er weer een speelzolderavond, waar Lotte, Ivo en papa heengingen.

Donderdag 13 juli 2017
Opgestaan en brood gehaald. Na het ontbijt ging Lotte met Amber en Anouk oefenen voor een paardenshow. Papa ging hout halen voor de sauna en maakte de spullen voor het circus in orde. Thea kwam even op bezoek bij Nancy. Tussen de middag aten we bij Carel en Anja.

Na de lunch ging Ivo lezen bij mama en Lotte nog even vissen met Amber en Anouk. Terug bij de camper pakte ze de handdoeken en gingen zwemmen. Ivo ging met hen mee.

Lotte mocht helpen bij het kinderbuffet, dus aten papa, mama en Ivo samen brood. In de avond kwamen Gerrit en Thea wat drinken.

Vrijdag 14 juli 2017
Papa was op tijd wakker en ging helpen bij het brood. Na het brood ontbijten en hout halen voor de sauna. Lotte ging naar de paardjes om te oefenen voor de show. Ivo trok weer z’n eigen plan en dwaalde wat rond over de camping. Met Anton en Arina bedacht mama het Weervolven spel in levende vorm.

Na de lunch bij Carel hebben we het programma voor de animatie doorgesproken met Gerrit en Thea. Tussendoor mocht papa helpen bij het klaarzetten van de tafels voor de grote barbecue.

Lotte deed mee met de viswedstrijd, Ivo had geen zin. Met zeven vissen viel Lotte toch buiten de prijzen.

Voor het eten de bedden gewisseld. Ivo sliep een nachtje bij Anton en Anouk bij Lotte. In de avond was er de grote barbecue. Papa hielp bij de barbecue en Lotte bij het kinderbuffet. Wat later dan normaal gingen we slapen.

Zaterdag 15 juli 2017
Papa was weer op tijd wakker en ging douchen en helpen bij het brood. Alles was nog in diepe rust. Papa at zijn croissant in z’n eentje op en ging met Adri, Anton en Ivo boodschappen doen. Bij terugkomst was iedereen wakker. Lotte dwaalde met Anouk en Amber over de camping.

Tussen de middag eten bij Carel en Anja. Na de lunch lekker even rustig aan. De skelterrace was er weer. Lotte won de race en Ivo was tweede. Tussendoor was papa in de bar om in te schrijven.

Lotte hielp weer bij het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Jan en Brenne Beau kwamen langs om wat te drinken.

Zondag 16 juli 2017
Papa weer vroeg op, douchen en helpen bij het brood. Ivo kwam z’n croissant ophalen om bij Gerrit en Thea te eten in de bar. Bij de camper terug werd de rest gegeten. Papa haalde het hout en zette het alvast klaar. Daarna hielp hij Gerrit met de muziek klaarzetten voor Aquafitness.

Tijdens de lunch werd de verjaardag van Christiane gevierd.

In de middag was papa in de bar voor het inschrijven. Mama kwam kijken hoe het ging. Om 16.00 uur circus. Na het circus nog even op het terras hangen en terug naar de camper.

Ivo hielp bij het kinderbuffet. Kijken of hij het kan. Donderdag mag hij weer komen helpen. Lotte at met papa en mama brood. Na het eten nog even zwemmen.

Maandag 17 juli 2017
Papa stond op, ging douchen en helpen bij het brood. Na het ontbijt het hout halen voor de sauna. Het kinderbadje werd gevuld. Lotte naar de paardjes voor het oefenen van de show. Ivo naar het zeepstenen toe.

Tussen de middag lunch bij Carel en Anja. Na de lunch gingen Lotte en Ivo naar het mozaïek toe. Beide kochten ze een dakpan om een mozaïek werk te gaan maken. Bij het circus heeft Lotte geoefend met Arina voor het eenwieleren. Ze oefende met Arina en met de rollator.

Er waren te weinig kinderen, dus at Lotte alsnog thuis. Van Anja en Carel kregen we nog een brood om te kunnen eten.

Na het eten liepen Gerrit, Anton en papa een rondje over de camping. Arina sliep bij Lotte.

Dinsdag 18 juli 2017
Papa stond vroeg op en ging even zwemmen, douchen en daarna boodschappen doen met Adrie en Anton. Arina sliep bij Lotte. Samen gingen ze helpen bij het brood. Na het brood ging Lotte naar de paarden om te oefenen voor de show. Ivo ging naar het zeepstenen. Terug op de camping haalde papa het hout voor de sauna.

Tussen de middag aten we weer bij Carel. Na de lunch ging mama douchen. Mama was bij de camper in de hangmat en had diverse visites.

In de middag gingen Lotte en Ivo knutselen en naar de mozaïek. Voor het circus was het te warm, dus deden we een watergevecht met waterballonnen. Er waren nieuwe gasten, dus hielp papa mee met het inschrijven.

In de avond waren zowel Lotte als Ivo thuis voor het eten, dus maakten we er een feestje van. We aten frietjes met kip nuggets. Na het eten ging Lotte vissen en Ivo speelde met Evelien en Sander. Ook werden er afspraken gemaakt voor een logeerpartij bij Evelien.

Woensdag 19 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Terug bij de camper Lotte wakker gemaakt en naar het brood toe. Na het ontbijt ging Ivo bij Evelien en Sander spelen. Lotte ging naar de paardjes toe. Ze ging niet oefenen, maar helpen bij de ezeltjes. Lotte kreeg Melana, haar helper liep weg en dus mocht ze zelf op grote ronde. Papa haalde hout voor de sauna.

Naar Carel en Anja voor de lunch.

Papa was even bij de camper om te relaxen. In de middag was er circus. Ivo speelde bij het meer met Evelien en Sander. Ivo was te laat voor het eten mocht dus (bijna) alleen eten. Hij ging naar Evelien om te logeren.

Donderdag 20 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Samen met Lotte naar het brood toe. Snel hout halen en het kinderbadje vullen en naar de paardjes toe, kijken hoe de show in elkaar zat. Terug bij de camper nog even zitten en daarna naar de lunch bij Carel en Anja. Mama bleef tot twee uur in de bar om eventuele nieuwe gasten in te schrijven.

Na de lunch de cameraspullen in orde maken en naar de manege om te kijken bij het optuigen van de paarden en ezel. Bij de bak werd een Voltige gehouden. Lotte deed met Myrthe, Amber en Anouk mee. Diverse kunstjes deed ze op Robin het paard.

De foto’s van de show werden snel op een USB geplaatst, zodat Carel, Anja en Charlotte hiermee aan de slag konden.

Lotte en papa gingen met Gerrit en Thea boodschapjes doen. Na de boodschappen even wat eten en Ivo mocht voor het eerst zelf bij het kinderbuffet staan. Papa met Gerrit op ronde. Terug bij de camper was Ivo al naar z’n bedje toe.

Vrijdag 21 juli 2017
Papa ging douchen, maakte Lotte wakker en samen naar het brood. Na het brood het kinderbadje gevuld en het hout voor de sauna gehaald. Lotte ging met een aantal het doolhof schoonmaken. Ivo ging zwemmen, na het zwemmen in bed om op te warmen. Mama en papa waren in de bar en zochten de kast uit met inschrijfformulieren.

Met een grote groep werd er bij Carel en Anja geluncht. Papa ging met Gerrit en Anton het bos in om lijnen te trekken voor de kampeerplekken. Met twee witte voeten even douchen en circus light (koord en balanceerballen). Lotte en Ivo naar de mozaïek toe. In de middag deed Lotte mee met de viswedstrijd, ze had vier vissen.

Lotte deed samen met Anouk het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten Kip Siam. Ivo zou meedoen met de muziekavond, maar mocht in de camper blijven. Papa deed met Gerrit een rondje. Lotte sliep deze nacht bij papa.

Zaterdag 22 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Terug bij de camper Lotte wakker gemaakt en samen naar het brood. Ivo was ook vroeg wakker en ontbeet met Gerrit en Thea. Het kinderbadje gevuld, het hout gehaald en lekker even een rustige ochtend.

Na de lunch bij Carel en Anja nog even geholpen met inschrijven. Om half vier was de Carels skelterrace. Zowel Lotte als Ivo werden eerste. Na de skelterrace kindersauna. Papa, Aafke en Anton hielpen hierbij.

Ivo deed het kinderbuffet met Amber. Het ging super goed. Lotte, mama en papa hadden brood. Om negen uur was er een avondspel voor de kinders tot 14 jaar. Adri en papa begeleiden dit spel. Om elf uur werd het spel nogmaals gespeeld. Ditmaal voor de jeugd van 14 en ouder. Om half één lagen we op bed.

Zondag 23 juli 2017
Papa ging douchen, aankleden en Lotte wakker maken. Naar de bar om het brood uit te delen. Ivo at zijn croissant op bij Gerrit en Thea aan tafel. Mama kwam ook aan de bar voor het ontbijt. Lotte ging naar de paardjes en Ivo speelde bij Suus. Lotte, Ivo en mama speelden het spel Ligretto. Papa deed het kinderbadje en het hout voor de sauna. Mama en Ivo ging even uitgebreid douchen

Na de lunch verzorgde mama en papa nog wat inschrijvingen van nieuwe gasten. Papa bleef in de bar hangen en mama ging naar de camper. Om vier uur was er circus. Papa ging daar samen met Anton en Gerrit heen. Na het circus ging papa even een stukje lopen.

Lotte deed het kinderbuffet met Brenne Beau. Papa, mama en Ivo aten brood. Papa en Gerrit deden nog even een rondje over de camping.

Maandag 24 juli 2017
Papa en Lotte stonden op, papa ging douchen en samen naar het brood. Papa, Lotte en Ivo gingen met Adrie boodschappen doen voor het avondeten. Mama bleef in de camper lezen. Het weer was minder mooi. Terug op de camping ging papa hout halen voor de sauna. Lotte en Ivo speelden met mama een spelletje.

Na de lunch bij Carel en Anja bleef mama in de bar voor het inschrijven van nieuwe gasten. Na de lunch bracht papa het hout naar de sauna. Mama ruste verder lekker uit. Papa ging met Anton en Gerrit naar het circus toe.

In de avond aten Adrie, Aafke, Anton, Arina, Amber en Lidewijn bij ons. Adrie en papa maakte het eten klaar. Ivo en Anouk deden het kinderbuffet. Na het eten liepen Anton, Gerrit en papa weer een rondje over de camping. Adrie, Aafke en Lidewijn deden de afwas. Met z’n allen dronken we nog een kop koffie.

Dinsdag 25 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Lotte werd wakker gemaakt, maar zij sliep nog even verder. Papa maakte haar nog een keertje wakker. Samen deden ze brood. Na het ontbijt bracht papa het hout naar de sauna. Daarna even kijken bij de paardjes en ezeltjes. Daar mocht papa gelijk helpen met het inspannen van de ezeltjeskoets en bracht de overige ezeltjes naar de wei. Lotte had met Amber en Anouk de ezeltjeskoets. Op grote ronde liep papa mee met de ezeltjeskoets.

Tussen de middag weer heerlijk gegeten bij Carel en Anja. Mama bleef hangen in de bar voor de inschrijvingen. Papa was daarna in de bar en schreef diversen nieuwe gasten in. In de middag was Anton met Gerrit en papa bij het circus.

Lotte deed alleen het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood.

Woensdag 26 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Maakte Lotte twee keer wakker en samen het brood doen. Hout halen voor de sauna. In verband met het weer geen kinderbadje.

Tussen de middag eten bij Carel en Anja. Mama bleef in de bar om in te schrijven. Naderhand was papa in de bar om in te schrijven.

’s Avonds aten papa, mama en Lotte patatjes en kipnuggets. Ivo was in geen velden of wegen te bekennen. Na het eten de spullen gepakt om het bos in te gaan voor de spooktocht. Mama hielp met het schminken. Papa ging het bos in als spook. Hij zat in de bosjes links van het pad. Rechts stond een doos met muziek (Efteling spookhuismuziek). Als er een groepje dichtbij was, toeterde hij, zodat het groepje dan schrok. Laat gingen we ons bedje in.

Donderdag 27 juli 2017
Papa had een vrije dag. Het weer was niet echt top. Lotte hielp bij het brood. Ivo haalde het brood op en het ontbijt werd bij de camper gedaan met z’n vieren. In de camper werd wat gelezen en een spelletje gedaan. Ivo deed nog even een dutje.

Tussen de middag aten we bij Carel en Anja. Na de lunch ging papa met Frans en Anton het bos in om de laatste spullen van de spooktocht op te halen. In de middag knapte het weer wat op. Lotte deed met Brenne Beau het kinderbuffet.

’s Avonds was de muziek avond. Vooraf liep papa met Gerrit de ronde. Ivo trad op met het liedje krantenwijk. Tijdens de pauze terug naar de camper en lekker slapen.

Vrijdag 28 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Lotte wakker gemaakt en samen het brood gedaan. Na het ontbijt ging papa het hout halen voor de sauna en naar het circus. Er was inschrijven voor de show van vanmiddag. Lotte naar de paardjes en Ivo naar het voetballen.

Tussen de middag naar Carel en Anja voor de lunch. Mama bleef in de bar om eventuele gasten in te schrijven. Het weer was gelukkig een stuk beter, dus kon papa even lekker buiten wat lezen.

In de middag opbouwen voor het circus en schminken van de artiesten. Ivo deed mee als clowntje en Lotte op de eenwieler met Kaya. De laatste nummers deed Lotte de presentatie. Papa hielp de diverse kinderen met hun optreden.

Ivo deed met Brenne Beau het kinderbuffet.

Zaterdag 29 juli 2017
Papa stond op en ging douchen en samen met Lotte het brood doen. Na het brood een rustige ochtend. Geen animatie, geen sauna, dus geen hout.

Na de lunch bij Carel en Anja is papa een stukje gaan wandelen. Onderweg leken een aantal plekjes iet duidelijk en besprak met Carel om de drie routes over het terrein te gaan controleren. Terug op de camping naar de bar om te helpen bij het inschrijven. Om half vier was de skelterrace. Zowel Lotte en Ivo hadden zich opgegeven. Ivo hielp een jongetje door de skelter te duwen. In de bocht raakte de beide skelters in botsing, waardoor Ivo z’n skelter ging slingeren. Ivo viel daardoor en werd een stukje meegesleept achter de skelter. Lotte won de eerste prijs in haar leeftijdscategorie. Ivo kreeg ook prijs voor z’n inzet.

Lotte deed alleen het kinderbuffet.

Zondag 30 juli 2017
Papa stond op en ging douchen en samen met mama het brood doen. Lotte mocht uitslapen. Na het brood het hout gehaald voor de sauna. Lotte ging naar de paardjes. Ze hielp bij de ezels. Op de grote rond mocht Lotte op Robin rijden. Verder een rustige ochtend.

Na de lunch bij Carel en Anja is papa route 1 gaan lopen en controleren. Terug bij de camper naar de bar toe om te helpen bij het inschrijven. In de middag was papa bij het circus en ging Lotte meedoen met Levend-stratego.

Ivo was onvindbaar en was daardoor te laat voor het kinderbuffet. Lotte ging helpen met opstarten en later was Ivo alsnog bij het kinderbuffet.

Maandag 31 juli 2017
Papa stond op en ging douchen. Naar de bar om het brood te doen, samen met Leyla. In de bar even snel ontbeten en samen met Carel gekeken bij een Mobilhome. Ook gekeken naar mogelijke plaatsen die nog vrij zijn. Mama raakte haar telefoon kwijt, Berry ging zoeken en vond deze gelukkig terug. Lotte was naar de paardjes toe.

Bij Carel en Anja de lunch. Dit keer met een grote groep. Na de lunch ging papa alsnog het hout halen voor de sauna. Daarna wandelschoenen aan en op pad om route twee te controleren. Terug bij de camper de spullen op papier gezet en naar de bar om in te gaan schrijven. Bij de bar aangekomen bleek er een code oranje voor zwaar onweer en wind. Terug naar de camper om de boogtent te demonteren en de losse spullen op te bergen en weer terug naar de bar. In verband met het weer was Gerrit de camping rond om iedereen te waarschuwen.

In de avond aten we brood. Lotte deed met Brenne Beau het kinderbuffet. Papa liep met Gerrit nog een rondje.

Dinsdag 1 augustus 2017
Papa stond op en ging douchen. Hij maakte Lotte wakker. Samen gingen ze het brood doen. Na het ontbijt het hout halen voor de sauna. Lotte ging naar de paardjes toe.

In de middag lunch bij Carel en Anja. Na de lunch op verjaarsvisite bij Maud. Zij was jarig. We hebben hier heerlijk zitten praten en koffiedrinken. Ivo deed mee met de puzzeltocht. Met een groepje moest hij de camping over om voorwerpen te zoeken. Na vijf voorwerpen zoeken was het groepje het zat en zijn ze terug gekomen.

’s Avond aten we brood en gingen Lotte en Ivo bijtijds naar bed in verband met de spooktocht van woensdag.

Woensdag 2 augustus 2017
Papa stond op, ging douchen en het brood doen. Na het ontbijt het hout halen voor de sauna. Lotte ging naar de paardjes toe.

’s Middags lunch bij Carel en Anja. Na de lunch waren papa en mama in de bar om in te schrijven. In de namiddag circus oefenen.

Het avondeten was frietjes. In de avond was er weer een spooktocht. Ditmaal ging het verhaal over een vervloekt circus. Jan Smit en papa waren samen, Jan de dompteur, papa de beer. Zo maakten ze de lopers aan het schrikken. Na de toch nog even wat drinken in de bar en naar bedje toe.

Donderdag 3 augustus 2017
Papa stond op, ging douchen en het brood doen. Lotte ging naar de paardjes toe en kreeg daar de leiding over de ezeltjes. Ze mocht ook nog rijden op Robin. Charlotte belde de dokter om een afspraak voor Ivo te maken. Lidewijn bracht papa en Ivo naar de dokter toe. Na een uurtje wachten mochten we naar binnen. De dokter constateerde een streptokokkenbacterie. We kregen een recept mee en konden door naar de apotheek. Daar werden de spullen opgehaald en weer terug naar de camping. Mama en Lotte waren reeds bij de lunch.

Na de lunch was er een zottentocht. Ivo was bij de camper met Evelien zot. Ze zaten in een roeiboot en hadden paraplu’s als peddels. Ze hadden ook een flesje Panache gevuld met water.

In de avond deed Ivo het kinderbuffet, samen met Brenne Beau. Papa, mama en Lotte gingen bij Carel eten. Lotte en papa hadden vooraf een tonijnsalade. Als hoofdgerecht hadden Lotte en mama Boefborganion, papa had biefstuk in pepersaus. Na zijn dienst schoof Ivo aan met een vol bord van het kinderbuffet. Aansluitend aan het diner was er de muziekavond.

Vrijdag 4 augustus 2017
Papa stond op en ging douchen. Hij maakte Lotte wakker. Samen gingen ze voor de laatste keer het brood doen. Terug bij de camper snel ontbijten. Lotte ging naar de paardjes en mocht samen met een Frans meisjes helpen bij Belfleur. Papa haalde nog even het hout voor de sauna en ging met Jan Smit boodschappen doen en de rest van de medicijnen van Ivo ophalen.

Terug op de camping lunchen bij Carel en Anja. Lotte haalde haar tent leef, waarna papa en mama deze gedemonteerd hebben. Lotte en Ivo maakte het mozaïek af. In de namiddag circusvoorstelling. Papa hielp mee, Lotte mocht samen met Jarit presenteren en deed een act met een bezem. Ivo deed samen met Maud een stukje (Ivo leeuw, Maud leeuwentemmer).

Bij de camper werd het eten in orde gemaakt. Samen met Leyla, Lidewijn, Jan Smit en Brenne Beau gingen we barbecueën. Tot later in de avond hebben we heerlijk zitten eten. Naderhand gingen we met z’n allen de afwas doen.

Zaterdag 5 augustus 2017
Lotte en papa gingen vroeg eruit om even naar de WC te gaan en weer terug in bed. Na acht uur stond papa op en ging het brood halen. Terug bij de camper ontbijten. Ivo wilde Fleur uitzwaaien, dus gingen we naar de bar. Daar werd afscheid genomen en vervolgens door naar La Loge (gedeelte met Mobilhomes). Hier werden twee opties bekeken. We besloten om een optie te nemen op La Loge 4, een mooie plek om mogelijk een Mobilhome te plaatsen. Bij de camper werd de garage leeg gehaald en gevuld voor de reis.

Bij Carel en Anja gingen we lunchen. Na de lunch bleef mama nog in de bar om in te schrijven en boekjes te vouwen. Lotte en Ivo maakten het mozaïek af, door deze te voegen. Carel’s skelterrace werd ook nog gehouden. Papa maakte de baan in orde. Zowel Lotte als Ivo wonnen zeer overtuigd!

Zondag 6 augustus 2017
Papa stond op en ging het brood halen. Bij de camper ontbijten. De camper in orde gemaakt voor de reis. Lotte en Ivo gingen naar de paardjes toe. Lotte had Karma, Ivo had Napoleon. Na de paardjes naar Carel en Anja voor de lunch. Charlotte was jarig en die at vandaag, samen met Leo, ook mee. Na de lunch terug naar de camper om de laatste spullen in orde te maken. Mama bleef in de bar om nog wat in te schrijven. Lotte hielp Madelijn met het inpakken van haar tent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s