Vakantie 2018 – zomer

Vrijdag 20 juli 2018
De laatste spullen gingen in de auto en om 17.46 reden we weg. Om 18.40 reden we België binnen. Bij de Kennedytunnel was er oponthoud. De eerste stop was om 19.38 uur. Bij Nazareth stopten we traditiegetrouw. Bij Van der Valk even een sanitaire stop. Na koffie weer op pad. Om 20.21 reden we Frankrijk binnen. Een grote slinger maken voor een eventuele controle. Bij de payage was er oponthoud. Diversen wilden nog wisselen van poortje en anderen stonden bij het verkeerde poortje (hoog busje bij een poortje voor maximaal 2 meter hoogte). Om 22.13 de tweede stop, nu om te tanken. Ook hier even koffie en een sanitaire stop. Om 22.47 waren we in Parijs. De reis door Parijs ging erg vlot.

Zaterdag 21 juli 2018
Om 0.11 stopten we voor de derde keer. De reis vervolgde zich. Om 1.48 uur reden we de parkeerplaats op bij “La Petite Brenne”. De belangrijkste spullen gingen mee en we liepen naar ons eigen huis. De bedden waren al een beetje opgemaakt dus konden we snel slapen.
Om 8.00 uur gingen we naar de bar. Hier hebben we ons aangemeld en de cadeautjes gegeven aan Carel, Anja en Charlotte. Met de auto naar het huisje en de spullen uitgeladen.
In de middag was de viswedstrijd. Ivo deed mee, Lotte keek mee bij Arina. Ivo won de viswedstrijd met 7 gevangen vissen. Na het vissen ging papa met Adri en Anton boodschappen doen. Bij terugkomst geluncht. Na de lunch gingen we naar de skelterrace. Lotte deed niet mee vanwege haar knieën. Ivo deed wel mee en won. Papa kreeg uitleg over de ijsjes.
In de avond aten we gebakken aardappeltjes met vlees en boontjes. Na het eten werden de tentjes van Lotte en Ivo opgezet.

Zondag 22 juli 2018
Lotte ging het brood halen. Na het ontbijt ging ze naar de paardjes toe. Ivo ging naar de voetbal toe. Papa en Mama deden nog wat boodschappen. 
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Lotte, Ivo en Anton gingen zwemmen. Om 15.00 uur was papa met Gerrit en Anton bij het circus. Lotte en Ivo deden ook mee. In de avond de ijsjes geteld en overlegt met Carel.
Lotte hielp bij het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Na het eten rondje gelopen met Gerrit. Mama bracht met Lotte, Ivo en Anton de stenen naar voren toe om verder te kunnen gaan met mozaïek.

Maandag 23 juli 2018
Lotte en Ivo haalden het brood. Na het ontbijt ging Lotte naar de paardjes toe. Ivo ging naar de voetbal toe. Papa vulde de ijsjes bij en mama ging mozaïeken.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Mama ging rusten, Lotte speelde met Voske en ging later met Anton, Amber en Anouk zwemmen. Ivo ging de hort op.
Om 16.00 uur was papa met Gerrit en Anton bij het circus. Lotte hielp bij het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Na het eten rondje gelopen met Gerrit. Mama ging op de koffie bij Mark en Wienke. Lotte ging met Sanne zwemmen en Ivo nog even voetballen met Timo.

Dinsdag 24 juli 2018
Lotte en Ivo haalden het brood. Na het ontbijt gingen mama, Lotte en Ivo naar de mozaïek. Later ging Lotte naar de paardjes toe. Ze gingen met de paarden door het meer heen. Ivo ging naar de voetbal toe. Papa vulde de ijsjes bij.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Er waren veel inschrijvingen en een EHBO klusje. Mama ging rusten, Lotte ging armbandjes knopen. Ivo was met Timo op de speelzolder. Lotte ging zwemmen en later met Sanne bij het huisje aan de zeepsteen gewerkt.
Om 16.00 uur was papa met Gerrit en Anton bij het circus. Lotte en Ivo hielpen bij het kinderbuffet. Papa en mama aten brood. Papa ging de hangmatten en de boogtent uit het atelier halen.
Papa en mama liepen samen naar de mozaïek. Na het mozaïek ging papa een rondje gelopen met Gerrit. In de avond was er een muziekquiz. Daaraan deden papa en mama mee, samen met een aantal andere gasten. Ze vonden met het groepjes de eerste prijs.
Lotte was met Sanne de hort op tot 23.00 uur. Ivo was gaan voetballen en kwam terug met een bloedneus.

Woensdag 25 juli 2018
Papa en Ivo haalden het brood. Ivo wilde bij Gerrit en Thea ontbijten, maar was te laat. Na het ontbijt ging Lotte naar de paardjes toe en had hier de ezelkoets met Jikke en Roos. Ivo ging naar de voetbal toe. Papa vulde de ijsjes bij en mama ging mozaïeken. Na het mozaïek ging mama op de koffie bij Ton en Nel.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Lotte ging met Sanne op stap, Ivo ging de hort op, mama ging rusten en papa bleef in de bar om in te kunne schrijven.
Om 16.00 uur waren water spelletjes, georganiseerd door papa, Gerrit en Anton. Lotte en Ivo deden mee en wonnen beide bij de bommetjes wedstrijd. Mark en Wieneke kwamen het huisjes bekijken. Mama gaf een rondleiding.
Er was geen kinderbuffet, dus Lotte at thuis. Anton schoof ook aan. Carmen en Kees kwamen op de koffie. Na de koffie rondje gelopen met Gerrit. Mama schreef het Brenne-Strategospel verder uit.

Donderdag 26 juli 2018
Lotte ging het brood halen, Ivo liep mee en at met Gerrit en Thea in de bar. Na het ontbijt ging Lotte naar de paardjes toe. Ivo ging naar de voetbal toe. Papa vulde de ijsjes bij en mama ging mozaïeken. Papa sloot later bij mama aan bij de mozaïek.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Om 16.00 uur was er circuslight (minder activiteiten door de warmte). Lotte was bij het circus.
Lotte hielp bij het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Na het eten rondje gelopen met Gerrit.
In de avond was de muziekavond. Lotte deed mee met haar eigen gemaakte dans op het nummer Ooit zal ik gaan van Vaiana. Ze kreeg groots applaus.

Vrijdag 27 juli 2018
Papa en Lotte hielpen met het brood samen met Marije. Mama en Ivo kwamen later ook naar de bar en konden we ontbijten. Vanmorgen geen voetbal, daarom ging Ivo met Jelco op stap en later zwemmen met Evelien en Sander. Lotte ging naar de paardjes toe. Papa vulde de ijsjes bij en mama ging mozaïeken.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Om 16.00 uur waren water spelletjes, georganiseerd door papa, Gerrit en Anton. Papa bleef in de bar om nieuwe gasten in te schrijven. Lotte mocht in de keuken helpen bij Carel. Haar voet werd steeds dikker door een insectenbeet. Ze was ook niet lekker. Ze ging terug naar het huisje. Het weer werd wat minder. Er hing onweer in de lucht, maar het bleef bij een buitje.
Later kwam Lotte met mama krukken vragen bij Anja. Lotte en mama aten een ijsje met aardbeien erin en proostte op oma Spookie.
Met z’n viertjes brood gegeten. Na het eten ging papa een rondje lopen met Gerrit. Lotte bouwde met Lego aan het restaurant en mama ging naar de mozaïek. Na het rondje kwamen Gerrit en Thea even iets drinken. We bleven buiten zitten om de maansverduistering te kunnen zien, maar door de dikke wolken was er weinig van te zien. Ondanks dat werd er wel van genoten.

Zaterdag 28 juli 2018
Het weer was vandaag iets minder dan we gewent waren. Een vrije dag vandaag. Ivo ging brood halen. Na het ontbijt gingen we naar Châteauroux toe. Hier gingen we naar de Action, Decathlon en Kiabi. In het centrum op zoek naar de H&M, maar het was megadruk. We reden terug naar Argenton en deden daar de boodschapjes.
Terug bij het huisje lunch.
Na de lunch ging Ivo zwemmen. Mama en Lotte gingen even wat rusten. In de middag kijken bij de skelterrace. Lotte deed niet mee, Ivo wel. Hij werd dit keer derde. Na de skelterrace gingen Lotte en Ivo naar de viswedstrijd. Ivo haalde één vis uit de vijver en Lotte drie. Papa en mama zaten op het terras en hadden daar met iemand anders een EHBO klusje.
In de avond aten we gebakken aardappeltjes, vlees en boontjes. Gerrit was uit eten, dus liep papa samen met Anton een rondje. Nancy ging naar de mozaïek. Voor het slapen nog een kopje thee.

Zondag 29 juli 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Mama en Ivo kwamen naar de bar om daar te ontbijten. Ivo ging naar de voetbal. Lotte niet naar de paardjes. Zij liep met krukken, omdat ze een insectenbeet in de voet had. Papa vulde de ijsjes. Mama maakte de mozaïek af. Lotte ging met Pepijn dammen en ze hielp hem met de was. Lotte d’r haar werd door Arina ingevlochten.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Na de lunch ging papa met de groep het bos in om de tocht van de spooktocht te bekijken. Mama ging met Lotte even uitrusten. Ivo ging met Kaylen spelen. Het eten verliep rommelig. Ieder at op zijn eigen tijd. Papa moest op tijd weg voor de spooktocht. Lotte en Ivo gingen naar het kinderbuffet. Ivo had van te voren brood gegeten en Lotte had wat van het buffet meegenomen.
In de avond was er een spooktocht. Papa en mama waren spoken. Papa zat met Anton bij een water oversteekje. Anton schrok de mensen af met een grote hamer. Papa lag achter de bosjes met een kettingzaag (waar de ketting af was). Mama zat met Kees achter bosjes. Mama schudde met flessen die gevuld waren met steentjes en Kees spoot de mensen dan nat. Lotte sloot bij mama en Kees aan, nadat zij klaar was met kinderbuffet. Laat in de avond gingen we lekker slapen.

Maandag 30 juli 2018
Papa stond op en ging naar de bar om het brood te verzorgen. Lotte sliep uit. Mama kwam met Lotte en Ivo naar de bar. Hier ontbeten we met z’n viertjes. Lotte heeft de krukken weer ingeleverd. Na het vullen van de ijsjes werden de mozaïek tegels naar het huisjes gebracht. Daar liep mama ze na op losse stukjes.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Na de lunch naar het atelier om voegsel te halen voor de mozaïek. Lotte ging een sleutelhanger knopen. Daarna gingen Lotte en Ivo beide de hort op. Papa ging met Anton en Gerrit het circus doen en na afloop een ijsje eten. Nancy ging nog even langs bij Fred en Judith en daarna terug naar het huisje.
In de avond deed Lotte het kinderbuffet. Ook kwamen Adri en Aafke met de kids om te eten. Na een heerlijke maaltijd ging Lotte met hen mee en mocht daar slapen in de voortent. Anton sliep bij Ivo. Papa hoefde vanavond geen rondje te lopen.
Dinsdag 31 juli 2018
Papa stonde op en ging naar de bar. Lotte stond hem daar op te wachten. Samen gingen ze het brood verzorgen. Carmen kwam om 9.30 uur om te helpen bij het voegen. Met z’n drietjes hebben we de tegels gevoegd. Lotte ging naar de paardjes toe en Ivo naar de voetbal.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
In de middag bleef papa in de bar om in te schrijven. Het was een drukke middag. Lotte en mama gingen bij het huisje de tegels oppoetsen. Ivo was met Kaylen op stap. Na het poetsen ging Lotte naar de viswedstrijd. Mama heeft geprobeerd het afval weg te brengen en ging daarna naar Fred en Judith toe. Ze ging papa ophalen en hebben we met Gerrit en Thea nog wat gedronken op het terras.
In de avond deed Lotte het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Om 20.00 uur deden mama en Anton het Brenne-stratego. Papa liep zijn rondje met Gerrit.

Dinsdag 31 juli 2018
Papa stonde op en ging naar de bar. Lotte stond hem daar op te wachten. Samen gingen ze het brood verzorgen. Carmen kwam om 9.30 uur om te helpen bij het voegen. Met z’n drietjes hebben we de tegels gevoegd. Lotte ging naar de paardjes toe en Ivo naar de voetbal.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
In de middag bleef papa in de bar om in te schrijven. Het was een drukke middag. Lotte en mama gingen bij het huisje de tegels oppoetsen. Ivo was met Kaylen op stap. Na het poetsen ging Lotte naar de viswedstrijd. Mama heeft geprobeerd het afval weg te brengen en ging daarna naar Fred en Judith toe. Ze ging papa ophalen en hebben we met Gerrit en Thea nog wat gedronken op het terras.
In de avond deed Lotte het kinderbuffet. Papa, mama en Ivo aten brood. Om 20.00 uur deden mama en Anton het Brenne-stratego. Papa liep zijn rondje met Gerrit.

Woensdag 1 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Lotte ging naar de paardjes toe en Ivo naar de voetbal. Papa en mama gingen op de koffie bij Maud, die vierde haar verjaardag. Lotte kwam daar ook heen.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Papa was samen met Carel bezig om de leveringen naar de vriezers te brengen.
Bij het huisje hebben we even gerust. Ivo ging naar Maud toe. Om 16.00 uur ging papa naar het circus. Er was door de warmte nagenoeg geen animo. Mama las Lotte voor. Lotte en mama kwamen naar de bar. Samen met papa even daar gezeten. Nadat papa de ijsjes gevuld had gingen we eten bij het huisje. Ivo was te laat terug. Om 20.00 uur ging Lotte vriendschapsarmbandjes knopen. Ivo deed de afwas.
Papa liep een rondje met Gerrit.

Donderdag 2 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Tussendoor at Lotte samen met Gerrit en Thea. Lotte ging naar de paardjes, Ivo naar de voetbal. Papa en mama liepen een rondje om foto’s te maken bij de paardjes en de voetbal.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Ivo ging na het eten de muziekkamer in. Mama en Lotte liepen terug naar het huisje. Papa bleef in de bar en ging later in de middag naar het circus toe. Mama was in de bar om te helpen bij het inschrijven.
Terug bij het huisje werd er gegeten en gingen Lotte en Ivo samen het kinderbuffet verzorgen. In de bar zochten mama, Lotte en Charlotte het liedje op voor Lotte haar optreden. Papa en mama deden het rondje, omdat Gerrit niet aanwezig was. Terug bij de bar was er de muziekavond. Lotte deed mee met een dans van de laatste voorstelling op het liedje “Me revoila Paris”. Lotte sliep bij mama en Ivo in de tent.

Vrijdag 3 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Mama verschoonde de bedden. Lotte ging naar de paardjes en Ivo naar de voetbal. Mama zocht de was uit.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Na de lunch ging mama met Lotte wassen, papa bleef in de bar. Ivo ging zwemmen en naar de speelzolder. Papa en mama zaten samen in de bar. Mama was Disney-stratego aan het maken en schreef nieuwe gasten in. Papa ging met Gerrit naar het zwembad. Lotte en Ivo waren daar ook. Er was een wedstrijd zover mogelijk onder water zwemmen en daarna een partijtje waterpolo. Als afsluiter werd er een draaikolk gemaakt.
Papa was in de bar om in te schrijven, mama ging met Lotte Discodouche doen. Terug naar het huisje om te eten. Lotte ging naar het kinderbuffet. Daarna ging papa een rondje doen met Gerrit.

Zaterdag 4 augustus 2018
Opgestaan en klaar gemaakt om op pad te gaan. Ivo ging naar de bar om het brood op te halen. Papa, mama en Lotte gingen naar de auto toe. Bij de afval inzamelplaats brachten papa en Lotte het afval. Ivo kwam met het brood naar daar. Naar Argenton sur Creuse om te denken en daarna onderweg naar Oradour sur Glane. Dit is een dorpje wat op 10 juni 1944 uitgemoord is. Eerst hebben we een stukje geschiedenis over de oorlog kunnen zien, luisteren en lezen. Daarna was er een film over de bewuste 10 juni. Daar de lift niet werkte mochten we met de auto naar een andere ingang. Hier de auto geparkeerd en het dorpje bezocht. Een indrukwekkende beleving.
Na het bezoek via een toeristische route terug richting de camping. Eerst een stop in Argenton sur Creuse voor de boodschappen. Terug op de camping ging Ivo zwemmen. Mama bereidde het eten voor en ging Ivo zoeken. Ondertussen maakte papa het eten klaar. We hadden vandaag aardappels, spinazie en vlees. Ivo was in geen velden of wegen te bekennen en dus gingen wij alvast maar eten. Ivo heeft later gegeten. Voor het slapen gaan nog een spelletje “Mister X” gespeeld.

Zondag 5 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes en Ivo zwemmen. Mama heeft wat liggen lezen.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Het was aardig druk. Ook hebben we de boekjes gevouwen voor nieuwe gasten.
Mama is wat gaan rusten en heeft de Stratego spelen verder gemaakt en hulp gevraagd voor het spelen ervan. Papa vulde de ijsjes en telde de voorraad. Lotte en Ivo waren bij Daan, Maud, Suze en Kaat.
In de avond waren Lotte en Ivo bij het kinderbuffet. Papa en mama aten brood met vlees. Papa liep met Gerrit het rondje en we speelden “Mister X” verder.

Maandag 6 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes en Ivo naar de voetbal. Papa en mama begonnen aan de inventarisatie van de huisraad.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Ook Charlotte en Leo aten mee, want Charlotte was jarig. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Lotte en Ivo gingen naar de muziekkamer om te oefenen voor Brenne-band Kids. Om 16.00 uur ging papa naar het circus, maar door het warme weer was er niemand. Na het circus met Jimmy en Sara een drankje gedaan. Lotte deed de douchedisco voor de kleine kindertjes.
Lotte en Ivo deden samen het kinderbuffet, het was lekker druk. Papa en mama aten samen stokbroodje. Na het rondje met Gerrit deden we nog een spelletje “Mister X”.

Dinsdag 7 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes. Ze had geen paardje en ging daarom bij Jarit zitten. Ivo ging naar de voetbal. Papa en mama gingen verder met het inventariseren van de huisraad.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Na het eten ging mama rusten. Ivo kreeg pianoles van Leon. Lotte en Ivo gingen samen weer naar de muziekkamer om te oefenen. In de middag ging papa weer naar het circus. Ook vandaag erg rustig door het warme weer. Lotte deed weer de douchedisco en later het kinderbuffet samen met Kaat.
Mama deed Levendstratego en papa liep een rondje met Gerrit.

Woensdag 8 augustus 2018
Papa en Lotte gingen naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes en Ivo naar de voetbal. Mama ging uitrusten.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Lotte en Ivo gingen samen weer naar de muziekkamer om te oefenen. In de middag ging papa weer naar het circus. Gelukkig vandaag wat meer kindertjes. Lotte stond samen met Charlotte in de keuken om de salades voor het buffet voor te bereiden. Na het circus even wat drinken en kletsen met Monique en Erik. Lotte deed de kinderdouche. In de avond aten we met z’n allen bij Peter en Jacky, erg gezellig.

Donderdag 9 augustus 2018
In de nacht werden we wakker door het onweer. Mama haalde Ivo op uit z’n tent. Lotte was al binnen. In de ochtend gingen Papa en Ivo naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes. Ivo had vandaag geen zin in de voetbal. Mama werd door Fred geholpen met het oppompen van de banden van de rolstoel. Terug bij het huisje de laatste inventarisatie.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven. Na de lunch wat zitten kletsen met Isabel. Lotte en Ivo gingen samen weer naar de muziekkamer om te oefenen. Papa en mama gingen terug naar het huisje. Vandaag geen circus. Lotte deed de kinderdouche, laatste keer met Robin. Lotte en Ivo deden samen het kinderbuffet. Papa en mama aten samen brood.
In de avond was er weer de muziekavond. Lotte en Ivo deden samen met Maud, Suze en Kaat mee. De Brenneband Junior.

Vrijdag 10 augustus 2018
In de ochtend gingen Papa en Ivo naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte ging naar de paardjes. Ivo ging naar de voetbal. Er was vandaag in de ochtend circus. Papa ging daar samen met Gerrit heen.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Papa ging in de middag relaxen in de sauna. Mama was bij Monique en heeft daar zitten kletsen. Lotte deed het kinderbuffet samen met een nieuw meisje. Papa en mama aten brood. Ivo was weer eens te laat voor het avondeten. Hij was bij Daan en Maud. Nadat mama hem opgehaald heeft, kon hij ook nog eten. Papa liep het rondje met Gerrit. Mama heeft toen voorgelezen aan Lotte en Ivo uit Harry Potter.

Zaterdag 11 augustus 2018
Bijtijds opgestaan, brood gehaald en afval weggebracht. Op weg naar Châteauroux. Eerst naar de Decathlon. Hier geshopt voor gymkleding voor Lotte en Ivo en voor iedereen een extra handdoek. Vervolgens naar de Action toe. Daarna naar de Saveurs & Chocolats waar we macarons kochten. Tot slot naar de E.Leclerc voor de boodschappen. Dit is een grote winkel met van alles en nog wat.
Terug op de camping hebben we met z’n viertjes geluncht. Na de lunch kreeg Lotte haakles van Monique en legde papa de tegels naarst de plaats waar ze aangebracht moeten worden.
In de middag was de skelterrace. Lotte reeds tegen Carel en won, Ivo reed tegen Jente en Mica. Jente ging om met de skelter, waarna zowel Ivo als Mica stopte om te helpen. Zij mochten later nogmaals racen.
’s Avonds aten we met z’n viertjes, aardappelsalade met Cordon blue. Bij Carmen en Kees een bakje koffie. Papa liep nog een rondje met Gerrit. Nog even zitten en daarna slapen.

Zondag 12 augustus 2018
In de ochtend gingen Papa en Lotte naar de bar om het brood te verzorgen. Papa vulde de ijsjes bij, Lotte en Ivo gingen naar de paardjes. Ivo had Napoleon, Lotte had Carma. Papa en mama zaten bij het huisje.
Tussen de middag aten we bij Carel en Anja mee. Na de lunch bleven we in de bar om eventuele nieuwe gasten in te kunnen schrijven.
Ivo haalde zijn tent leeg. Lotte en papa zetten de speurtocht uit. Lotte hielp bij Carel in de keuken. Ivo deed de speurtocht. Na afloop van het spel haalde Lotte de spullen op. Bij het huisje braken we de tenten af. In de avond hebben we bij de barbecue geholpen. Lotte en Ivo hadden het kinderbuffet. Mama was er voor het inschrijven. Papa hielp op diverse fronten. Bij het huisje nog even wat drinken en daarna slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s